Eh to i ja się wpiszę ale tylko w kwestii problemów. Po zamarzającym aucie i kilkukrotnym wzywaniu lawety na co serwis powiedział że najlepiej nie jeździć jak poniżej minus 10 stopni

( po przyciśnięciu niby znaleźli przyczynę i wymienili jakiś przekaźnik więc czekam do kolejnej zimy żeby sprawdzić czy pomogło), przez olej gdzie 1,5 cm powyżej max nie stanowi problemu bo jestem pierwszą osobą w Norwegii i jak coś będzie na rzeczy to będą wzywać. Przyszedł czas na kolejną wizytę w serwisie. Zima się skończyła więc pojechałem na laserwasha żeby przy okazji wyczyściło podwozie z soli i innego dziadostwa, ja tu szukałem problemów na dole a one przyszły z góry.
https://prnt.sc/12ps078Normalnie auto myję karcherem albo na samoobsługowych przy czym okolice dachu przeważnie to tak tylko na sztukę więc problemów nigdy nie było. Już jestem po wymianie wszystkich uszczelek i podsufitki, niby sprawdzili i nie leje ale czekam aż auto się ubrudzi i sam pojadę sprawdzić.
Jak się do tego doda że nie potrafią zakodować otwierania szyb z kluczyka o AA nawet nie mówię to człowiek ma już dość patrząc ile wydał na to auto. Poczekam do 5 lat i jak się gwarancja skończy zacznę się wpisywać w temacie co po/zamiast RAV4 Toyotę omijając z daleka