Ja to chyba mam zepsuty samochód, jak tak czytam o Waszych problemach. Tacka nie trzeszczy, wycieraczki zbierają świetnie, nie ma żadnej smugi auto jest bardzo ciche jedynie słychać szum opon, oczywiście na autostradzie robi się głośniej, ale to to norma przy szafie na czterech kołach.
Auto ma braki i to sporo, brak podświetlenia i klimatyzowania schowka, przycisków, brak regulacji ilości mignięć kierunków (jest tylko 3 przy lekkim muśnięciu dźwigni, chyba że się mylę. W poprzednim miałem 3,5 lub7) brak uchwytu rolety, w mojej wersji brak: regulacji lędźwiowej, grzanej kierownicy, foteli, lampek w lusterkach (w poprzednim aucie było to wszystko już od 2 z dołu wersji)
Brak wskazań ciśnienia opon (wiem że do ogarnięcia, ale tak być nie powinno), brak doświetlania zakrętów, nędzna jakość obrazu kamery i do tego zniekształca boki, brak płynnej regulacji oparcia, tylko skokowo, brak haczyków w bagażniku...pewnie jeszcze by się znalazło ale plusów jest znacznie więcej i powiem wam, że to auto zaczyna "smakować" jak dobre wino z każdym przejechanym kilometrem i jestem mega zadowolony z ravki. Spalanie, rewelacyjnie działający napęd, automat CVT który wreszcie dobrze udaje zmiany biegów i do tego power na starcie dzięki nowej konstrukcji skrzyni (z fizycznym pierwszym biegiem) wysoki jak na suva komfort i niezłe prowadzenie, świetnie działające układy, wydajna klima... Jest tego sporo na +
Braki wynikające z ułomności tańszej wersji się nie liczą, wszak taką świadomie wybrałem, ale te śmieszne oszczędności już trochę tak, choć to domena wyprodukowanych w Japonii aut.
Fajne auto za rozsądne pieniądze.

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka