zapewne kupię 18 na zapas (nie chce mi się co sezon przekładać zwłaszcza, że kół nie trzymam u siebie), ale zastanawiające jest dlaczego toyota nie daje dojazdówki nawet jako opcja - przecież to dla nich sam zysk...
mi gościu w salonie powiedzial, ze do hybrydy nie można .... bo ponieważ zwiększy sie masa auta i Homologacja i te pierdy..
tak ze..no ja sie zastanawiam czy ładować do schowka czy nie 
Na dach albo na tylną klapę! Będzie rasowo.
Fajna kolejna teoria z salonu "wyssana palcem z mlekiem matki" cytując klasyka :D
Czytając tutaj przygody kolegów i koleżanek oceniam politykę wyposażeniową dealerów w Polsce jako wolną Amerykankę. Cieszę się, że akurat w pakiecie style mam dojazdówkę, bo jak działają uszczelniacze do opon, to wiem a jak nie to sobie można wygulgać. Wydaje mi się, że był już wątek dojazdówki i jej dokupienia w salonie, ale ostatecznie chyba wyszło na to, że lepiej sobie ogarnąć to samemu przez znany portal na A.
Co do pomysłu wożenia w bagażniku zimówki w lecie/letniówki(

) w zimie, to zastanawiam się jak takie przechowywanie działa na jakość gumy, szczególnie opony zimowej przechowywanej w 40-o stopniowym upale - czy ta opona zimą będzie miała takie same właściwości jak pozostałe 3? Oczywiście mówię to o scenariuszu, gdzie na zapas idzie jedno koło z kompletu sezonowego.