W aucie mamy ICY Blue, natomiast te z podświetlenia przychodzą jako Blue, czyli nieco ciemniejszy. Dla mnie różnica była, ale efekt zupełnie zadowalający. Przerobiłem wszystkie dostępne kolory tych klamek, Blue, ICY Blue (który wygląda bliżej jako zielony, nie pasował zupełnie) i w końcu zdecydowałem się na Moon White ala lexus i moim zdaniem zgrał się do wnętrza idealnie.
Zostają jeszcze 2 rzeczy, na które narazie nie znalazłem pomysłu:
1) podświetlenie przycisków od podświetlenia nad kierowcą, no komedia po prostu ;-)
2) podświetlenie lusterek do Selection, takie jak w EXE
Co do ostatnich dni. Aktualnie jeżdżę RAVką mało bo zostawiłem ją na letnich gumach i użytkuję drugi samochód. Ale w jeden dzień kiedy spadł śnieg w Poznaniu. Przyszła pora na przetestowanie auta, akurat byłem na zakupach, kiedy napadało. Wieczorem przyszedł mróz całe -1 i na drodze ślisko. W drodze do domu mam sporą górkę na środku próg zwalniający. Dama w BMW 1 zatrzymała się przed progiem i już nie ruszyła. Za nią kolejny tancerz golfem, nie ruszył. Moja RAVka jakby wogóle śniegu/lodu nie było ruszyła sobie pod górkę powoli, dodam na letnich gumach. Koła nawet nie zakręciły. I to wszystko za 10000zł ;-)
A i w międzyczasie miałem okazję zrobić trasę Camry w hybrydzie. I Camry wydaje się lepiej dopieszczone. I zegary lepiej się prezentują właśnie w Camry, są milsze dla oka niż ten tablet wrzucony między dwa okręgi w RAV4 o podświetleniu nie wspomnę.