0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: diesel_power w 02 Lutego 2021, 11:10:05Na EV mode wymuszonym przyciskiem w konsoli faktycznie zbyt szybko się nie da jechać..u mnie po takim wymuszeniu tylko do max 30 a powyzej info o wylaczeniu trybu EV
Na EV mode wymuszonym przyciskiem w konsoli faktycznie zbyt szybko się nie da jechać..
odbywa sie pokretlem
a dzisiaj poczyniłem odkrycie że czujniki z przodu nie mają związku z położeniem dźwigni skrzyni biegów i wyją nawet jak odpalam samochód mając ją ustawianą w pozycji P.
ze tak ogołocono Ravke. Podswietlenie przyciskow
Cytat: RAVioli w 02 Lutego 2021, 22:00:01a dzisiaj poczyniłem odkrycie że czujniki z przodu nie mają związku z położeniem dźwigni skrzyni biegów i wyją nawet jak odpalam samochód mając ją ustawianą w pozycji P.No niestety, a masz fabryczne czy dokładane?
Cytat: kapelusz w 02 Lutego 2021, 22:20:43Cytat: RAVioli w 02 Lutego 2021, 22:00:01a dzisiaj poczyniłem odkrycie że czujniki z przodu nie mają związku z położeniem dźwigni skrzyni biegów i wyją nawet jak odpalam samochód mając ją ustawianą w pozycji P.No niestety, a masz fabryczne czy dokładane?Dokładany :(
Gdzies doczytalem, ze zerowanie przebiegu dziennego itp, odbywa sie pokretlem jak w starch autach? Powaznie? No tego nie zauwazylem zamawiajac auto.
Mam to samo przy włączeniu, faktycznie irytujące, jednak wydaje mi się że po tym jak komputer "zastartuje" wyłączają się, ale pewności nie mam. Zwrócę uwagę następnym razem.
Przycisk wyłączenia czujników nie działa :/. Ech ...