0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Najlepiej wymienić. Pisało na forum kilka osób, że wymieniali na coś bardziej na czasie.
Zastanawiam się czy to jest aż na tyle subiektywne, czy może w ravce są różne wersje czujników, które różnie działają
Cytat: EliotNes w 01 Lutego 2023, 23:13:47Najlepiej wymienić. Pisało na forum kilka osób, że wymieniali na coś bardziej na czasie.Na FB jest grupa Toyota Hybrid Polska i ostatnio widziałem, że facet zapraszał, że wymienia te tablety na inne (chińczyki, nie nowe z MY23). W różnych Toyotach (Ravce też). Nie znam człowieka, recenzji jego też tam nie ma. Główne zdjęcie posty to właśnie nowy tablet w Rav, znajdziesz bez problemu.
Tylko gdzie jest regulacja głośności?
Cytat: firek w 02 Lutego 2023, 18:43:15Tylko gdzie jest regulacja głośności?Wszystko sterowane z kierownicy lub dotykowo na ekranie.
To słabo... Z tego, co kiedyś oglądałem to chyba nie bardzo są alternatywy z pokrętłem, a bez tego bym nie chciał
Zmiana z P na R pierwsze ruszanie i jest szarpnięcie. Gdy odpalam chwilę chodzi na elektr. i przechodzi na spalinę wtedy wajha z P na R i szarpnięcie, jeżeli robię to za chwilę po raz drugi, już nie szarpie, normalne...?
Cytat: EliotNes w 01 Lutego 2023, 23:13:47Najlepiej wymienić. Pisało na forum kilka osób, że wymieniali na coś bardziej na czasie.Polecam wykonać taką operację.