Najwyraźniej to S do czegoś jednak moze służyć
Cytat: marekj w 08 Lutego 2023, 11:40:07Najwyraźniej to S do czegoś jednak moze służyćMożna palić gumy w RAVce ?
To jeszcze zależy o czym mówimy, jeśli chodzi o auto statycznie zakopane w śniegu, to różnicy pomiędzy fwd a rwd nie ma żadnej, bo przecież wrzucając wsteczny, z rwd robimy fwd i na odwrót.
Cytat: lol19pl w 08 Lutego 2023, 10:56:53To jeszcze zależy o czym mówimy, jeśli chodzi o auto statycznie zakopane w śniegu, to różnicy pomiędzy fwd a rwd nie ma żadnej, bo przecież wrzucając wsteczny, z rwd robimy fwd i na odwrót.Niby dlaczego? Tylna oś jest napędzana tylko do przodu? Skąd taka informacja?
Cytat: marekj w Dzisiaj o 11:40:07 Najwyraźniej to S do czegoś jednak moze służyćMożna palić gumy w RAVce ?
Cytat: pireus w 08 Lutego 2023, 11:06:15Też myślę, że lakier popęka a czernidła błyszczącego nie znalazłem.Czy ty aby za bardzo pedantyczny nie jesteś? Jak nakładasz czarny matowy garnitur i białą koszulę, to buty też muszą być w macie, czy dopuszczasz błyszczące? ) Myślę, że śmiało możesz założyć dostępne chlapacze, będą ci się "gryzły" z nadkolami jakąś godzinę, a potem się przyzwyczaisz:))
Też myślę, że lakier popęka a czernidła błyszczącego nie znalazłem.
Gdyby Rawka AWD kosztowała tyle samo co FWD, to wszyscy byśmy jeździli z napędem na 4 koła . Ale ponieważ tak nie jest to część idzie na kompromis wyższego wyposażenia kosztem napędu (ze mną włącznie). Pozdrawiam wszystkich, bez względu na posiadany i wymarzony napęd
wolę mieć ufajdane drzwi i spłukiwać je po deszczu.
No jakby nie patrzeć to matowych do selection nie założę.
Chyba coś znalazłem w piano black. Teraz pozosaje tylko kupić i zamontować chlapacze.
Cytat: EliotNes w 08 Lutego 2023, 21:03:49Chyba coś znalazłem w piano black. Teraz pozosaje tylko kupić i zamontować chlapacze.Tylko wiesz, że to będzie czarne przez 2 dni? :P
Cytat: grubar w 08 Lutego 2023, 11:31:18Gdyby Rawka AWD kosztowała tyle samo co FWD, to wszyscy byśmy jeździli z napędem na 4 koła . Ale ponieważ tak nie jest to część idzie na kompromis wyższego wyposażenia kosztem napędu (ze mną włącznie). Pozdrawiam wszystkich, bez względu na posiadany i wymarzony napęd To dokładnie odwrotnie jak ja. Wybrałem napęd kosztem wyposażenia. Też pozdrawiam I bardzo mądrze.