komyak
Nie jestem pewien, czy tureckie akumulatory były montowane w Ravkach. Wydaje mi się, że w Corollach i CHR.
Dziś mija 10ty dzień od odbioru i póki co - fajne auto. Zrobiłem do tej pory 3700 km głównie na drogach szybkiego ruchu. Ravka jest troche glosna ale wyraznie cichsza niz te z poczatku produkcji.
konieczność wymiany oleju co 15k, upierdliwe wolałbym jak VW co 30tyś
Cytat: tookie w 11 Kwietnia 2024, 10:32:33konieczność wymiany oleju co 15k, upierdliwe wolałbym jak VW co 30tyśCo z tego, że VW zaleca wymiany oleju co 30 tys. Pojedź do pierwszego lepszego warsztatu specjalizującego się w VAG i spytaj o wymianę oleju. Powiedzą Ci, że najlepiej co 10 tys, lub 15. Obejrzyj kiedyś na TVN Turbo "Jeździć, obserwować". Tam chłopaki naprawiają Audi, VW, Skody. Zobacz, jakie kwoty wchodzą w grę przy naprawach.
Z tym zastepczym zapomnij, mają taki przerób, że z zasady niedostępne. Ewentualnie z 2 tyg. wcześniej umawiać trzeba. Pamiętam, że jeszcze 3 lata temu wciskali NXa nawet jak nie chciałem. Ostatnio nawet yarisa nie mieli :(
Pojawił się problem po aktualizacji Android auto nie działa już od około 2-3 miesięcy, ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie problemu. ?A w wbudowanej nawigacji zmienił Mi się język - głos w nawigacji nawija po angielsku, nie mam pojęcia gdzie to zmienić.