Jak jesteś zieleniną to jedź do osób które montują radia i Ci wszystko wytłumaczą i dobiorą odpowiednią moc wzmacniacza w radiu do głośników. Samemu i tak nie dasz rady ich założyć. W profesjonalnym sklepie można posłuchać jak gra radio z różnymi głośnikami i kup takie jaki dziwienk będzie Ci najbardziej odpowiadał. Ja w Aurisie II zostawiłem fabryczne radio i wymieniłem tylko głośniki te na dole w drzwiach Miałem wysokiej klasy głośniki 150 W Grają dużo lepiej niż fabryczne ale w porównaniu z moim poprzednim samochodem w którym były zamontowane to cienizna. Tam było inne radio i inne wygłuszenie drzwi a tylne głośniki były zamontowane pod tylną szybą a nie w drzwiach jak ma Toyota.
Według mnie to radio które podałaeś będzie liche a głośniki będą za dużej mocy do radia fabrycznego. Ja jak dam więcej basu w swoim samochodzie to mi wszystko drży i trzeszczą plastiki więc nie zmieniam radia na lepsze i nie wygłuszam drzwi bo i tak będzie wszystko drżało.
Na twoim miejscu pojechał bym do osób które sprzedają głośniki niech Ci coś dobiorą do radia fabrycznego a jak będą drodzy to możesz kupić sobie taniej w internecie. Nie musisz szukać głośników do Twojego samochodu bo kupisz osobno dystanse do Aurisa i zamontujesz standardowe głośniki.