Autor Wątek: Problem z silnikiem 1.4 D4D  (Przeczytany 6348 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fynooh

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Corolla Hybrid
Odp: Problem z silnikiem 1.4 D4D
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Września 2020, 14:23:03 »
No zgadza się, ale jak akcja serwisowa dotyczyła twojego Yarisa, to dysanek1 z Aurisem nie mógł z niej skorzystać i szuka na własną rękę, i już dostał parę konkretnych, precyzyjnych sugestii, w przeciwieństwie do ciebie, za przeproszeniem oczywiście.
« Ostatnia zmiana: 13 Września 2020, 14:29:54 wysłana przez fynooh »
Obecnie Corolla Hybrid 1,8 Comfort
oraz stary Peugeot 206 1,1
Poprzednio Auris 1,6 valvematic

Offline darek60

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Września 2020, 17:02:32 »
A co ja mam mu podpowiedzieć ? Czy każdy musi być mechanikiem?? W du.. mam jak coś się popsuje nie moja branża inni co się na tym znają i z tego żyja niech naprawiają-serwisują.
Przytoczyłem swoją historię z tym samym silnikiem, a czy kolega z forum skorzysta czy nie to jego sprawa :bash: :bash:
RAV4 2.5 hybrid

Offline mysiauek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 13 Września 2020, 22:15:16 »
No zgadza się, ale jak akcja serwisowa dotyczyła twojego Yarisa, to dysanek1 z Aurisem nie mógł z niej skorzystać i szuka na własną rękę, i już dostał parę konkretnych, precyzyjnych sugestii, w przeciwieństwie do ciebie, za przeproszeniem oczywiście.
Ta akcja była tez dla Aurisow. Mam fakture na prawie 10koła a zapłaciłem zero.

Offline darek60

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #18 dnia: 14 Września 2020, 08:16:50 »
Dzięki że to napisałeś , bo można tłumaczyć ,,baranom,, że trawa jest na łące , a oni i tak będą twierdzić że na księżycu
RAV4 2.5 hybrid

Offline mysiauek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 14 Września 2020, 09:43:40 »
Dzięki że to napisałeś , bo można tłumaczyć ,,baranom,, że trawa jest na łące , a oni i tak będą twierdzić że na księżycu

Nie ma sprawy, rzadko tu wpadam ale widzę, że wypowiedzieli się Ci sami którzy krytykowali Małysza za skoki i Lewandowskiego w Borussi że nie trafia ...urok polskich grup :)

Offline fynooh

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Corolla Hybrid
« Odpowiedź #20 dnia: 14 Września 2020, 20:03:39 »
Ta akcja była tez dla Aurisow.

W porządku, wyjaśniłeś, a ja nie upieram się, że tak nie było, przyjmuję do wiadomości, ale...

Oj, już nie ciesz się tak bardzo i nie dziękuj, bo ja nie jestem z tych, co upierają się, że trawa jest na księżycu, ale nie zmienia to faktu, że twoja akcja serwisowa na nic nie przydała się w rozwiązaniu problemu kolegi wyżej.
Obecnie Corolla Hybrid 1,8 Comfort
oraz stary Peugeot 206 1,1
Poprzednio Auris 1,6 valvematic

Offline darek60

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #21 dnia: 14 Września 2020, 21:03:05 »
Ta akcja była tez dla Aurisow.

W porządku, wyjaśniłeś, a ja nie upieram się, że tak nie było, przyjmuję do wiadomości, ale...

Oj, już nie ciesz się tak bardzo i nie dziękuj, bo ja nie jestem z tych, co upierają się, że trawa jest na księżycu, ale nie zmienia to faktu, że twoja akcja serwisowa na nic nie przydała się w rozwiązaniu problemu kolegi wyżej.
Jak skorzysta z akcji serwisowej Toyoty , to rozwiązanie znajdzie. Wysttarczy że pojedzie do najbliższego dealera Toyoty
RAV4 2.5 hybrid

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl