Selection ma : full led z przodu (ale kierunki w lusterkach dziady dali juz nie ledy i bede wymieniać chyba) ; siedzenia - skóra (chcialem) ; czujniki z przodu (ratują d* w garażu,aa nie jazda na styk) ; opcja - czarna podsufitka (chcialem) opcja - Skyview (chcialem) ; podgrzewana kierownica (raz wlaczylem) ; podgrzewana przednia szyba ; podświetlane półki ; fotel kierowcy - elektryk ; usb 3szt z przodu ; porty usb tył - 2 ; czarne felgi (chcialem)
Comfort : basic led przód ; czujniki z przodu - brak!! ; siedzenia - materiał ; tylko jasna podsufitka ; brak opcji - Skyview ; brak podgrzewanej kierownicy ; brak podgrzewanej przedniej szyby ; brak podświetlanych wnęk ; fotel kierowcy - brak elektr; porty usb tył - brak ; czarne felgi - brak
Światła świecą podobnie, czujniki dołożyłem, wolę materiał, skóry jakoś nie trawię, za zimna dla mnie - ale przy skórze podgrzewanie się sprawdza. Skyview - nie chciałem, podgrzewana kierownica by się przydała i szyba przednia też, podświetlane wnęki - ja wiem..., fotel elektryczny fajny, ale jak się w 2 osoby jeździ i jest pamiętanie, dla jednej osoby już nie jest to bardzo pożądane. Porty USB na tyle SĄ!, felgi - rzecz gustu, w lato jeżdżę na akcesoryjnych zimowych.
Dla mnie tak naprawdę brakuje tylko systemów bezpieczeństwa, które są tylko w Executive i zastanawiałem się nad tą wersję. Dla każdego ważne jest co innego.
Fajnie jest w VAG, gdzie masz do wyboru kilkadziesiąt opcji i składasz sobie auto jakie chcesz. W Toyotach pod tym względem jest surowo.