HEHEHE True Yanky,
ok to troche ja cos napisze...
Ogolnie to wszystkie mankamenty ktore zostaly tu poruszone sie sprawdzaja, o dziwo pomimo tempomatu jednak mnie kolana bola od twardych boczkow...myslalem ze nie bedzie mnie to dotyczyc bo 188 cm 130 kg :D i ze type of strong man a tu mnie twarde boczki poskladaly

Co do Auta jezdzi sie super kopa ma zrywa sie z miejsca czuje ze tyl sie wlancza jak startuje pod gorke co w testach ktore ogladalem slabo aktywacja tylu wychodzila ale tu sie pozytywnie zaskoczylem...222KM robi swoje...
Jest dosc glosny....troche mi to przeszkadza choc myslalem ze nie bedzie moze pomysle nad wygluszeniem na drugi rok albo sie przyzwyczaje.
Fotele sa fajne i wygodne, nie mam za bardzo sie co doczepic i sztuczna skora w selection tez mi nie przeszkadza, jak te starodawne skory w innych autach, zobaczymy jak bedzie w lecie bo nie mam wentylacji.
Klima jak jezdze na obiegu zamknietym (smog) i bez AC to szyby potrafia mi troche zaparowac, no ale wlaczenie odparowywania zalatwia sprawe. Jeszcze ogarniam wszystko bo dopiero 600km zrobione.
Dopiero sie ucze oszczednie jezdzic, pare upomnien od aplikacji MYT dostałem, ale tez tyle samo pochwal, generalnie spalanie mixed wychodzi okolo 7, spadlem z 9 przy pierwszych km po autostradzie, ale u nas tylko 2 pasy jeden do ciezarowek a drugi do 140 + i wychodzi to tak na a4, ze przy duzym natezeniu trzeba sie gimnastykować, stad wyzsze spalanie, ale pozniej jechalem wieczorami wiec spadlo. Tempomat adaptacyjny jak juz inni pisali jest mega nieoszczedny, bo raptownie zwalnia i przyspiesza ale mozna sie tego nauczyc jak sie odpowiednio zmienia pas lub kasowac go samemu i przejac stery na czas wymijania? tak wiec przy duzym natezeniu ruchu w ogole sie nie sprawdza moim zdaniem.
oswietlenie ambientowe myslalem ze bedzie mocniejsze, nawet ciezko mi jeszcze dostrzec roznice jezeli chodzi o parking (niby powinno byc mocniejsze) a Drive gdzie sie minimalnie sciemnia, mysle ze moglo byc troche mocniejsze, ale nie mialem kiedy tego ogarnac.
Kolejny mankament to nie aktywowane linie dynamiczne przy parkowaniu, co mnie osobiscie tak nie boli bo to bardziej z mysla o zonie...ale cos tam dzialam i napisalem w innym watku.
Nie wlaczyli mi domykania szyb automatycznie wiec sie upomne, chyba na nastepnej wizycie lub sam sobie kupie ten kabel do gmerania w systemie.
Multimedia z Android Auto spoko bo Mapa duuuuuuzo lepsza (dobrze ze nie bralem oryginala bo porazka) i Google Music dziala idealnie z JBLem.
Skyview - fanaberia no ale moze dziciaszek bedzie docenial, ale to sie dowiem za pare lat i moze nie bdzie to dla niego juz takie zocne jak zacznie kumac...bo jeszcze w brzuchu a zanim zacznie kumac to pewnie sie przyzwyczai i bedzie "Taken for granted" - moze w lecie sie bardziej przyda
Oswietlenie sufitu - zaczynam sie przyzwyczajac do tego zoltego oryginalnego swiatla ale mam już kupione ledy ale tylko zarowki, nie te płytkowe, bo nie chce miec jak na stole operacyjnym. Troche mnie odrzuca to ciezkie wymienianie, ale ogarne jak przyjdzie czas na bank w bagazniku wymienie.
Co do bagaznika nie bede kombinowal z haczykami, mysle ze dobre siatki zrobia robote i moze jakis koszyk.
Przeciwmgielne chyba wymienie nawet bez homologacji na LEDy, bo tragedia z zoltym swiatlem albo znajde moze jakies z homologacja
Spalanie moze tez mi doklada fakt ze mam te opony run flat ktore po kupnie doczytalem ze nie sa super, no ale bez kola dojazdowego calkiem ok daje mi spokoj ducha.
przelaczniki opuszczania szyb mysle ze na macanko daje rade, ale moze wymienie za jakis czas, nie pali sie.
To na razie tyle....