Ja mialem brac szarego, ale zostaly mi do wyboru biała perła, granat i czerwony. Zadnego z tych kolorow nie przewidywalem....
biała perla nie jest zła ...
Każdy kolor nie jest zły pod warunkiem, że "go chcesz mieć", "też Ci się podoba", "no dobra może być skoro nie ma innej opcji". Ja chciałem granatowy, szary lub biała perła. Moja żona, każdy tylko nie biały (w tym perła) i czarny, najlepiej czerwony specjalny lub niebieski (bo te jej zdaniem są wyjątkowo "inne" i "godne" tego "niebanalnego" auta, cytaty mojej lepszej połówki)
Auto było potrzebne na już, i do wyboru mamy, biała perła, czerwony, niebieski, granatowy i srebrny (ostatniego koloru nie chcieliśmy oboje) Ja zdecydowanie granat, żona niebieski lub czerwony...z trzech wymienionych z pakietem STYLE był tylko niebieski (bez niego auto dla mnie zdyskwalifikowane).
I tym sposobem kupiłem samochód w kolorze oczu żony

Czy mi się podoba kolor? Jakoś z tym żyję

Za to jedno muszę jej przyznać, na parkingach pod marketami i centrami, się zdecydowanie wyróżnia i prawie każdy się ogląda

Cytując klasyka, "jednemu się podoba kary, a innemu gniady" i dzięki Bogu, bo szaro-buro by było na ulicach