0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
U mnie miała być biała perła ale ostatecznie przyjedzie Tokio red,jeden biały w domu wystarczy. Jest szansa,że odbiór w środę,ale zastanawiam się,czy nie przełożyć na po świętach...
Ja obecnie jeżdżę białym, wcześniej był czarny, biały, niebieski... do wyboru miałem w wersji selection białą perłę, granatowy metalik, srebrny, więc dla odmiany będzie srebrny(srebrno czarny)
Cytat: Czyżby nowy fan rav4 w 19 Grudnia 2020, 12:50:10Ja obecnie jeżdżę białym, wcześniej był czarny, biały, niebieski... do wyboru miałem w wersji selection białą perłę, granatowy metalik, srebrny, więc dla odmiany będzie srebrny(srebrno czarny) Srebrny to dobry wybór. Tez mam taki i kompletnie brudu na nim nie widać....
[img width= height=]https://iv.pl/images/00438e1ca3ce4f4a7ddbe35371b6d113.jpg[/img]Też czekam ale już tylko formalność wymiana opon na zimowe
Bo ich o to prosiłem to wjechali żebym zobaczył Opon jeszcze nie ma.. Kupuje jutro sam i mi zamontują.
Progi już dodatkowo.... Widziałem na necie takie wersje i musiałem je mieć.. Rav wygląda masywniej:)
Ja też założyłem progi (te same) i jestem mega zadowolony. Z brudzeniem spodni - kwestia przyzwyczajenia, ale wygląd samochodu dużo zyskał na muskularności. Przede wszystkim zakładałem je dla ochrony przed obiciami parkingowymi. Zobaczymy na ile to się zda.