Co to za oględziny? Na placu Salonu, czy gdzie?
Tez zamowilem auto, na kwiecien ma byc. moge tez ogladnac? Oczywiscie w kwietniu 
Handlowiec mnie zaprosił, żebym ogólnie zobaczył auto i ustalił z nim jak go ma doposażyć. Jak już tu gdzieś wcześniej wspominałem, przed złożeniem zamówienia przymierzyłem się do egzemplarza ze Skyview, którego miał akurat na placu. Tylko wtedy nie wpadłem na to, żeby się przymierzyć również na miejscu pasażera, którego fotel nie ma regulacji na wysokość (a jest dość wysoko ustawiony). Prosiłem go więc, żeby dał znać, kiedy będzie znowu miał takiego na placu. A że do tej pory takiego nie miał (w każdym razie tak twierdzi), to już przymierzyłem się do tego, którego ściągnął dla mnie.
Przy okazji zapytałem, czy wobec tego, że w cenniku wyprzedażowym od 4 stycznia jest navi gratis dla Exe, to czy jeszcze się mogę na to załapać. Pierwotnie nie zamawiałem z navi, ale jak dwa tygodnie temu go pytałem, to mi mówił, że i tak navi domontowują już w salonie jak ktoś to zamawia. Skoro wszyscy tu mówią chórem, że za 3500 nie warto ale jak dadzą w gratisie, to brać, nie sądziłem końcem października, kiedy składałem zamówienie, że będę chciał wydać kolejne tysiaki na jakąś tymczasową opcję softwarową (tym bardziej, że jest ACP/AA). W międzyczasie się dowiedziałem na tym forum, że to nie tylko software ale i też cały moduł, z jakimś wifi i być może innymi bajerami. Handlowiec zadzwonił do TMP z pytaniem czy można tę opcję jeszcze domontować w gratisie, prosili go o maila, więc odpowiedź poznam dopiero jutro. Jak coś, to jeszcze faktura nie wystawiona, tylko zaliczka wpłacona, więc może pójdą mi na rękę (a powinni, bo przy zamówieniu zapewniają, że wynegocjowana cena może ulec zmianie na moją korzyść, w przypadku zmian w cenniku do czasu odbioru).