Lepiej wyślij ofertę szkoleń informatycznych, dla tych geniuszy z TME, o których pisała TMP, że robili wszystko co w ich mocy, ale się nie da
Kurczę... w tym wszystkim nurtuje mnie jedna rzecz. Rzadko kiedy człowiek robi coś nie dla pieniędzy. Tak więc, czy ten raczej duży nakład pracy informatyków w kwestii adaptacji oprogramowania, dla niszowego i raczej wąskiego (niski zwrot) grona odbiorów, ma na pewno wyłącznie czyste intencje? Z tego co tu czytam, wszystko działa doskonale (aż za dobrze?), co może świadczyć o bardzo profesjonalnym przygotowaniu oprogramowania. Nie chcę tu wyjść na oszołoma, bo może czegoś nie doczytałem lub nie znam się. Ale czy nie przyszło Wam przez myśl, że takie nieautoryzowane oprogramowanie (w dodatku wykonane na Wschodzie) może zawierać jakieś złośliwe kody, infekujące kolejne podłączane urządzenia lub np. ułatwiające dostęp do samochodu? . Niczego nie chcę przesądzać... ot zwykłe przemyślenie
człowieka z jakimś tam bagażem doświadczeń życiowych.
Kolega z Rosji ktory to robi ma pracy zaplanowanej na najblizsze pol roku. Spokojnie wyciagnie z tego 200k PLN albo wiecej. W Rosji Camry jest bardzo popularne. Do tego dochodza inne uslugi ktore robi, np. Carplay dla Toyota Hiace. Ostatnio podniosl cene o 400zl ze wzgledu na ogrom pracy. Poza tym kto nie chce poszerzac swojego portfolio? A co do zlosliwego kodu, kazdy kupuje telefonu w Chinach

P.S. Dzieki za dobre slowo i ciesze sie ze sie podoba

ja rowniez na bezprzewodowym Carplay jezdze juz bardzo dlugo i nie wyobrazam sobie innego auta teraz. Wczesniej chcialem Camry zepchnac ze skarpy ze wzgledu na brak tak istotnej funkcjonalnosci.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk