Tak, da radę.
Małopolska, ale często kręcę się po PL. Miejsce do ustalenia.
Zdążysz skoczyć na zakupy w czasie aktualizacji.
Po kablu, wireless dopiero po zakupie dongla.
bez fv.
OK zróbmy AA w mojej camry.
że małopolska to widzę, a coś dokładniej... Ja jestem ze Suchej Beskidzkiej, pracuję w Brzeziu koło Balic. Nie wiem ile trwa ta operacja, ale jeśli to jakaś godzina, czy więcej, to najlepiej byłoby w pracy - spokojny parking za biurem... kawę Ci zrobię 
Ale tak się teraz zastanawiam... czy jest jakieś ryzyko? Czy jest opcja przywrócenia ustawień fabrycznych gdy np. system nie wstanie po Twojej aktualizacji?
A tak mi się przypomniało, że nie napisałem jak wyszło - otóż skorzystałem z usług "malpanamaxa" i... radośnie używam od kwietnia AA.
Wiecie... to bardzo zaskakujące, że wielki koncern toyota twierdzi, że się nie da, inni duzi chcą wyciągać radio, coś tam wylutowywać/dolutowywać, brać wielkie pieniądze... a tu przyjeżdża kumaty gość, żongluje pendrive-ami i po godzinie - za rozsądne (i w pełni zasłużone) pieniądze - wszystko działa jak trzeba. Bez wymontowania, bez lutowania, bez jakiejkolwiek ingerencji poza software-m.
Jedyny mankament (?) jaki zauważyłem po zmianie softu, to że nie da się zalogować samochodu do Toyota Online. Nie ma to jednak związku z działaniem/śledzeniem w aplikacji MyToyota - tu wszystko działa jak wcześniej.
Tak więc polecam - AA działa jak powinno.