Mam...jest już u mnie...nacieszyć się nie mogę ale pojawiają się pytania na które nie znalazłem odpowiedzi. Jeśli są na forum to przepraszam za duplikat i proszę podajcie linki, hejt jest bez sensu

1. Czy ktoś zna sposób jak wyłączyć silnik/auto tak by nie gasić systemu audio ?
2. O co chodzi z tym bagażnikiem. Co prawda mam auto dopiero kilka godzin ale już zdążyło mnie zirytować bo nie wiem kiedy da się otworzyć bagażnik a kiedy nie. Najczęściej nie

Jaka jest zależność, drzwi otwarte, zamknięte, silnik zgaszony, bieg na N,P czy o co kaman? Czasem działa z pilota, czasem nie, czasem reaguje na przycisk w kabinie, czasem nie, czasem działa przycisk na klapie...resztę znacie
3. Co wybrać w aplikacji MyT by moć wysłać trasę z komórki do samochodu/jak zarejestrować urządzenie audio/navi ? Bo żaden ze screenów nie przypomina navi w RAV4 a dodatkowo instrukcja Setup-->Connectivity jakoś nie działa bo nie mam czegoś takiego jak Connectivity. Czegoś nie kupiłem ?
4. Chcę wymienić oliwę (tak pewnie 1500-2000km) przed planowym przeglądem. Generalnie nie ma sprawy ale co filtrem? Mogę wrzucić Filtrona czy muszę kupić jakiś Ori Toyoty? Jeśli tak to jaki żeby zgrzytów nie było.
Sorry jeszcze raz jeśli powtarzam stare pytania ale szukam odpowiedzi i lepiej kilka w jednym poście niż w milionie

Pozdr,
n.