Autor Wątek: Auris II 2016 dywaniki gumowe popielate /szare  (Przeczytany 4949 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rademenes

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Pierdziawka :)
Odp: Auris II 2016 dywaniki gumowe popielate /szare
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Grudnia 2020, 13:30:15 »
imyr3end musisz fotę wstawić np. fotosik , potem wybrać tu wstawienie i wkleić link ,chyba bezpośredni . Tu niestety nie ma bezpośredniego wstawiania fotek z kompa  :thumbdown: . Na foto kolegi bajkami chyba się nie doczekasz niestety .

to pewnie efekt tych wypadków Lexusów w USA, kiedy pedał gazu blokował się o dywanik

No tak , tylko jak to wykonać bo są mocowania dywanika przecie , trzeba by ostro się zapierać i też pewnie nie dało by rady .

zrobiłem podobnie, tyle że nie łączyłem na stałe tych dywaników

Ja też myślałem że podłoże i OK , ale przesuwało się to mniejsze i jest tam taki spadek ,że jak brałem tą całą dużą to wtedy wszystko leciało z małej  na dół . Dlatego lekko skleiłem po rantach małej części starego dywanika . Teraz wszystko zostaje na łączeniu obydwu , bo powstał taki schodek/rant i jest OK . Trochę tylko zabrakło mi z lewej strony pedału sprzęgła i coś tam z czasem leci niestety .

Zrobiłem to właściwie z dwóch powodów :
1. By samemu sobie nie syfić , oraz by łatwiej się tam ogarniało i oszczędzić czas .
2. Po sprowadzeniu w tym miejscu chyba spędziłem godzinę z odkurzaczem :| , syf masakra wbity i powpadał na dno wykładziny .   
Toyota Auris II 2013 wer. Start+Edition.
1.6, 132KM, 1ZR-FAE + ORLEN PLATINUM 5W30 MAX EXPERT DEX 1.

Offline imyr3end

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 04 Grudnia 2020, 16:30:02 »
Dzięki Rademenes. W sumie szkoda że nie można wrzucać fot bezpośrednio. Nie wiem po co te utrudnienia.

Offline Rademenes

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Pierdziawka :)
« Odpowiedź #17 dnia: 04 Grudnia 2020, 23:10:22 »
Widzisz fora i na nich zasady są różne . Pytałem kiedyś o to , czy jest planowana zmiana w tej materii , niestety brak odzewu , total nul . A bywa że foty gdzieś tam znikają , tutaj też i po temacie czasem może być .

Laików i innych też tu nie ma , ale może to akurat dobre . Obserwuję gdzie indziej jakieś spinki na punkty bzdurne .

Była chyba jakaś aktualizacja forum, jakieś okienka pod toyot są i nie widać mojego podpisu " Moja pierdziawka " 
Toyota Auris II 2013 wer. Start+Edition.
1.6, 132KM, 1ZR-FAE + ORLEN PLATINUM 5W30 MAX EXPERT DEX 1.

Offline radko88

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 24 Grudnia 2020, 11:29:14 »
Jak coś to mam oryginalne, kwota do dogadania ;)
Auris 1.6 Premium Comfort - Kombi TS II FL  132KM (2017)

Offline jacek1979

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 24 Grudnia 2020, 12:19:52 »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl