Autor Wątek: Elektryczne zamykanie klapy bagażnika  (Przeczytany 11007 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TamerPL

• Toyot Leżący
  • *
Elektryczne zamykanie klapy bagażnika
« dnia: 19 Listopada 2020, 12:29:04 »
Witam,

Czy ktoś z Was rozważał dołożenie elektrycznego zamykania/otwierania klapy bagażnika do Corolli TS?
Czy to jest w ogóle możliwe? Widzę, że da się to zrobić w granicach 3k np. w CH-R.
https://euro-watt.pl/produkt/inteligentny-system-otwierania-i-zamykania-klapy-bagaznika-toyota-c-hr/
Może jest ktoś komu udało się to domontować po zakupie auta.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
Odp: Elektryczne zamykanie klapy bagażnika
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Listopada 2020, 14:18:34 »
Korzystaja z zestawu od chinczykow: 1 566,58 zł | Smart auto elektryczny podnośnik tylnej klapy dla Toyota CHR 2016 sterowania ustawić wysokość uniknąć szczypta
https://a.aliexpress.com/_BONcDR

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Portowiec

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Listopada 2020, 14:54:47 »
Witam,

Czy ktoś z Was rozważał dołożenie elektrycznego zamykania/otwierania klapy bagażnika do Corolli TS?
Czy to jest w ogóle możliwe? Widzę, że da się to zrobić w granicach 3k np. w CH-R.
https://euro-watt.pl/produkt/inteligentny-system-otwierania-i-zamykania-klapy-bagaznika-toyota-c-hr/
Może jest ktoś komu udało się to domontować po zakupie auta.

Fajna opcja. Niestety nie mają dla sedana a szkoda... Toyota zakłada fabrycznie dla sedana?

Offline krzysiek0501

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Marca 2021, 13:57:36 »
Witam. Za pare dni odbieram swoja pierwsza toyote corollę ts i tez interesuje się dołożeniem automatycznego otwierania bagażnika. Dzwoniłem do firmy podanej wyżej i maja do rav4 , chr ale nie maja do corolli i powiedział mi ze od no chr nie będzie pasowały wtyczki itd i żeby obserwować stronę bo dodają na bierząco kolejne modele aut - zestawy do automatycznego otwierania.

Offline Xtone

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Marca 2021, 23:01:45 »
Witam. Za pare dni odbieram swoja pierwsza toyote corollę ts i tez interesuje się dołożeniem automatycznego otwierania bagażnika. Dzwoniłem do firmy podanej wyżej i maja do rav4 , chr ale nie maja do corolli i powiedział mi ze od no chr nie będzie pasowały wtyczki itd i żeby obserwować stronę bo dodają na bierząco kolejne modele aut - zestawy do automatycznego otwierania.
Ja u siebie mam, zajrzałem na ten link do chr-u mnie zdecydowanie bardziej masywnie wyglądają niż u chińczyków.

Offline krzysiek0501

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Marca 2021, 07:23:26 »
Masz u siebie bo masz wersje 2.0 i pakiet VIP . U Ciebie tez jest noga czy tylko przyciski ? Ja kupiłem 2 latka już skonfigurowanego bez VIP .
Dosyć mocno się zagłębiłem i podzwoniłem i wiem ,ze Polska firma ma wprowadzić za około 3-4 miesiące. Jak będą napewno dam znać ;)

Offline ZiE_MiA

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Marca 2021, 09:30:24 »
Masz u siebie bo masz wersje 2.0 i pakiet VIP . U Ciebie tez jest noga czy tylko przyciski ? Ja kupiłem 2 latka już skonfigurowanego bez VIP .
Dosyć mocno się zagłębiłem i podzwoniłem i wiem ,ze Polska firma ma wprowadzić za około 3-4 miesiące. Jak będą napewno dam znać ;)
Mówisz o tej firmie spod poznania?

Wysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka

Offline Xtone

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Marca 2021, 18:21:03 »

Jest I na nogę-przydatne, jak akurat zadziała, czujnik musi być czysty, machanie nogą precyzyjne i jeszcze nie lubi się czasami jeśli się wysiada, trzeba się zbliżyć z dalszego dystansu chyba, ogólnie działa mi w 60% machnięć.

Offline krzysiek0501

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 29 Marca 2021, 19:11:56 »
Mówisz o tej firmie spod poznania?

Nie wiem czy z okolic  Poznania ale dzwoniłem i powiedział mi gościu , że będzie za 3-4 miesiące dostępny.

Offline Konradzio

• Początkujący
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Listopada 2021, 17:32:23 »
Czy macie jakieś wieści w sprawie wprowadzenia do sprzedaży automatycznego otwierania bagażnika w TS?

Offline ziomek201

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla TS 2.0
« Odpowiedź #10 dnia: 05 Kwietnia 2022, 12:13:20 »
Wygląda na to, że elektryczna klapa jest już dostępna https://euro-watt.pl/produkt/inteligentny-system-otwierania-i-zamykania-klapy-bagaznika-toyota-corolla-wagon-2021/, ciekawe, że pokrywa się to z wprowadzeniem do cennika corolli TS elektrycznej klapy niezależnie od wersji wyposażenia, może dokładają ją już w Polsce?
Corolla GR Sport TS 2.0 2023

Offline ZiE_MiA

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Czerwca 2022, 22:49:20 »
Tak już dokładają i cena nie jest mała a mianowicie 4300 cena z montażem i czujnikiem ruchu bez czujnika 3900

Wysłane z mojego One+ 9 Pro przy użyciu Tapatalka

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl