0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Okęcie krzyczy 250 netto. Mi udało się załatwić w Piasecznie przy pierwszej (nieplanowej) wymianie oleju dostać za free. W ch... sobie serwisy liczą bo zajmuje to dosłownie chwilę...Pozdr,n.Sent from my iPhone using Tapatalk
Cytat: nessip w 20 Listopada 2020, 12:14:36Okęcie krzyczy 250 netto. Mi udało się załatwić w Piasecznie przy pierwszej (nieplanowej) wymianie oleju dostać za free. W ch... sobie serwisy liczą bo zajmuje to dosłownie chwilę...Pozdr,n.Sent from my iPhone using TapatalkJa jak odebrałem to miałem ustawione domykanie szyb ale jak przytrzymam guzik na polocie. Odbierałem w Piasecznie właśnie. Jest możliwość automatycznego domykania jak dotknie sie klamki w celu zamknięcia samochodu ?
Witam doszedł kabelek i płytka pytanie czy instalować program.z płytki czy szukać naszego programu Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka
Cytat: siano111 w 01 Grudnia 2020, 16:26:59Witam doszedł kabelek i płytka pytanie czy instalować program.z płytki czy szukać naszego programu Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalkajak masz na cd Techstream V15.. to działaj + sterowniki do kabla. (nie wiem co aliexpress wysyła) bo ja sam z neta kombinowałemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dostałem z płytka v15.00.028 i jest jeszcze jeden v13.00.022 instaluje v15 i zaczynam zabawę Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka