Autor Wątek: czy są Aurisy H/B D-4D 1.4 Czy są tacy co maja Aurisy diesel tu od 2018? z LED  (Przeczytany 1340 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
Pytam bo jestem zaintereswany, i będe w najbliszych latach kupował jezeli taki znajde, wszystko co znalazłem do tej pory to diesle bez wypoazenia zadnego!
interesuje mnie, Tylko DIESEL D-4D  1.4  Auris Hatchback z ledami pród tył?  najlepiej rok 2018 lub 2019  wiem ze nikt po 2 latach nie sprzedaje auta! ale pytanie czy śą takie auta czyli diesel 2018 rok lub 2019 i LEDY, kamera cofania ????

nie wiem czy były takie szpredawane? ktos kto kupował auris wtedy to wie!

Offline bardos.1979

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Mazda CX-30 2.0
Pytam bo jestem zaintereswany, i będe w najbliszych latach kupował jezeli taki znajde, wszystko co znalazłem do tej pory to diesle bez wypoazenia zadnego!
interesuje mnie, Tylko DIESEL D-4D  1.4  Auris Hatchback z ledami pród tył?  najlepiej rok 2018 lub 2019  wiem ze nikt po 2 latach nie sprzedaje auta! ale pytanie czy śą takie auta czyli diesel 2018 rok lub 2019 i LEDY, kamera cofania ????

Generalnie diesle 1.4 D-4D są ubogo wyposażone przeważnie Activ. Nawet zegary mają nie w tubach tylko po taniości starodawne.
Ale można coś znaleźć tak jak ten kombi.

https://toyotaplus.pl/oferta/toyota-auris/87151

Ale z LED ami to jeszcze nie widziałem 1.4 D4D.
Mazda CX-30 2.0 SKYACTIV MHEV 186KM 6AT HIKARI

Offline darek60

• Toyot Chodzacy

ledy ma , czujnik cofania ma

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-salon-gwarancja-f-vat-37-tys-km-czujniki-park-ID6DtFgo.html#ccbf6a3f98

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-bezwypadkowy-1-4-d4d-salon-polska-serwisowany-w-aso-toyota-f-vat-23-ID6DtdS6.html#20ad79568a
RAV4 2.5 hybrid

Offline Zbig

• Toyot Spamer
W 2019 już nie produkowano Aurisów.  W 2018 1.4 D4D występował z Full LED w wersji Premium z pakietami Comfort i Dynamic.  Takie auto w wersji HB kosztowało w lakierze metallic 97000 zł czyli dość sporo jak na słabego diesla, przy takim budżecie Klienci raczej brali hybrydę, więc to rzadkość.

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
W 2019 już nie produkowano Aurisów.
zgadza sie ale były w salonach takowe , suchy las miał kiedy hybryde tam serwisowałem było to 2019 rok my sie wydaje

Co do oferty pana to mowie o LEDY na długich-krótkich @darek60

Mam auris z 2007 d-4D i mam tam xenony i LEdy dzienne zadny update z tej przesiadki ! Kamere szukam lub dorobie do starego i nic nie szukam,

pytanie do włascicieli takie zegary macie wszyscy w Auris 2017-2018 mam wrazenie ze rok 2007 był przełomem a potem zegary sie pogorszyły przypominają mi auta z lat 90 nawet corolla E12 miała zegary optitron LED w roku 2002 lepiej wygłądała czy mi sie tylko tak wydaje ?
ja macie na hybrydach wygłada to lepiej?

jesli sie znajdzie spoko jesli nie dalej bede jezdził starym

Offline Zbig

• Toyot Spamer
ledy ma , czujnik cofania ma

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-salon-gwarancja-f-vat-37-tys-km-czujniki-park-ID6DtFgo.html#ccbf6a3f98

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-bezwypadkowy-1-4-d4d-salon-polska-serwisowany-w-aso-toyota-f-vat-23-ID6DtdS6.html#20ad79568a
Kolego, nie znasz się na Aurisach, nie wprowadzaj w błąd.  Obydwa ww. ogłoszenia to najtańsze wersje Active.  Gołym okiem widać że mają reflektory halogenowe, ledy są tylko dzienne.  Nie mają też kamery cofania która w Active nie była dostępna bo wymaga systemu multimedialnego TT2.  W pierwszym ogłoszeniu jest jeszcze nieprawdziwa informacja jakoby auto miało tempomat.

Offline Zbig

• Toyot Spamer
To zależy od wersji nie od napędu.  Musi być Premium lub wyżej, wtedy masz Toyota Touch 2 z kolorowym wyświetlaczem pomiędzy zegarami i ekranem dotykowym na konsoli centralnej.

Offline bardos.1979

• Toyot Zmotoryzowany
To zależy od wersji nie od napędu.  Musi być Premium lub wyżej, wtedy masz Toyota Touch 2 z kolorowym wyświetlaczem pomiędzy zegarami i ekranem dotykowym na konsoli centralnej.

Za wyjątkiem Hibrid która już w podstawowym Activ ma już Toyota Touch 2 z kolorowym wyświetlaczem pomiędzy zegarami i ekranem dotykowym na konsoli centralnej.

https://allegro.pl/ogloszenie/toyota-auris-hybrid-135-active-1wlasciciel-aso-9910612720

W innych silnikach wersja Activ zegary ma podobne do Corolli z 90r.

Offline Zbig

• Toyot Spamer

Za wyjątkiem Hibrid która już w podstawowym Activ ma już Toyota Touch 2 z kolorowym wyświetlaczem pomiędzy zegarami i ekranem dotykowym na konsoli centralnej.

https://allegro.pl/ogloszenie/toyota-auris-hybrid-135-active-1wlasciciel-aso-9910612720

W innych silnikach wersja Activ zegary ma podobne do Corolli z 90r.
Tylko sam wyświetlacz.  W hybrydzie FL był w standardzie, w pozostałych wersjach silnikowych w przypadku wykupienia pakietu Safety (PCS, LDA, AHB, RSA).  Natomiast TT2 z kamerą cofania nigdy nie był dostępny w wersji Active i auto z ww. ogłoszenia go nie ma, co widać na zdjęciach.

Offline dav4

• Toyot Pełzający
  • **
Ogólnie w polsce nie sprzedawano hybryd w wyposażeniu Active z tego co wiem, więc szukając krajowej mamy minimum wyposażenie Premium (czyli TT2 + kamera cofania) :) A jak trafimy na jakąś Active na najprawdopodobniej sprowadzana

Offline Zbig

• Toyot Spamer
Odp: czy są Aurisy H/B D-4D 1.4 Czy są tacy co maja Aurisy diesel tu od 2018? z LED
« Odpowiedź #10 dnia: 30 Listopada 2020, 09:38:41 »
Ogólnie w polsce nie sprzedawano hybryd w wyposażeniu Active z tego co wiem, więc szukając krajowej mamy minimum wyposażenie Premium (czyli TT2 + kamera cofania) :) A jak trafimy na jakąś Active na najprawdopodobniej sprowadzana
Nie sprzedawano w wersji przedliftowej, czyli mniej więcej do kwietnia 2015, ale wtedy w ogóle sprzedaż Auris Hybrid była w Polsce raczej symboliczna.  W wersji FL Auris Hybrid był dostępny we wszystkich wersjach wyposażenia oprócz Life (1.33 bez klimy), ofert hybryd w wersji Active jest pełno w ogłoszeniach.

Offline kamil1234_pl

• Toyot Leżący
  • *
Odp: czy są Aurisy H/B D-4D 1.4 Czy są tacy co maja Aurisy diesel tu od 2018? z LED
« Odpowiedź #11 dnia: 30 Listopada 2020, 19:14:02 »
Taka wesja jak najbardziej możliwa, sam mam Aurisa 1.4D4d w wer Comfort + Style + Tech i mam full Ledy

Offline bardos.1979

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #12 dnia: 30 Listopada 2020, 19:21:07 »
Taka wesja jak najbardziej możliwa, sam mam Aurisa 1.4D4d w wer Comfort + Style + Tech i mam full Ledy

Ale to białe kruki.
Z rok przeglądam ogłoszenia i nie widziałem ani jednej takiej do sprzedania.
Aktualnie prędzej trafisz z dieslem FULL LED ale z silnikiem 1.6 D-4D 112 KM (nawiasem mówiąc silnik BMW).

Offline kamil1234_pl

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 30 Listopada 2020, 19:28:56 »
Ale to białe kruki.
Aktualnie prędzej trafisz z dieslem FULL LED ale z silnikiem 1.6 D-4D 112 KM (nawiasem mówiąc silnik BMW).

Może słabo szukasz :p
Chćby ten ma full led i 1.4D4D
https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-auris-comfort-style-1-4-d-4d-full-led-alu-17-salon-polska-wlasciciel-ID6Dr63K.html#ecd3456673

Offline bardos.1979

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #14 dnia: 30 Listopada 2020, 20:42:54 »
Ale to białe kruki.

Może słabo szukasz :p
Chćby ten ma full led i 1.4D4D
https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-auris-comfort-style-1-4-d-4d-full-led-alu-17-salon-polska-wlasciciel-ID6Dr63K.html#ecd3456673

Może temu że ja szukałem zawsze HB silniki różne diesle też choć celowałem głównie w 1.2 T ale ostatecznie wybrałem HSD. Może w TS są jakieś sztuki 1.4 D-4D z FULL LED ale autor wątku też szuka HB.  Tak więc daj znać jak znajdziesz HB 1.4 D-4D z FULL LED.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl