0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Marcin dzięki za osłonę, nie wiem czy taka sztukę dostałem ale jeden otwór był przesunięty trzeba było nawiercać, problem żaden... a sam efekt? Wooow gdybym miał kupować kolejną bez wahania biorę, warta swej ceny, nawet chłopaki na warsztacie (a oni lubią się przypierniczać do wszystkiego, dlatego do nich jeżdżę) stwierdzili że kawał porządnej roboty, tylko zamocowana jest inaczej niż polecałes tzn.Osłona zamontowana bezpośrednio do spodu auta (na nakrętki które dałeś w zestawie) i dopiero na to założone te śmieszne plastikowo-gumowe osłony na orginalne nakrętki, tylko założone odwrotnie po to aby w razie wu mieć dostęp czy do kabli wn baterii czy do przewodów hamulcowych jak się nie mylę... Tak aby w razie wu nie zrywać twoich nakrętekJak tylko wrócę do domu dodam foty, bo na telefonie nie mogę :/... Ale jestem mega zadowolony i śmiało polecam
Ja nie komentuję, bo aż smutno. Z ciekawostek: moje osłony chyba nie są takie tragiczne, skoro jakiś pajac już je niezbyt udolnie podrabia i sprzedaje w internetach
Cytat: marcin w 27 Maja 2021, 12:04:06Ja nie komentuję, bo aż smutno. Z ciekawostek: moje osłony chyba nie są takie tragiczne, skoro jakiś pajac już je niezbyt udolnie podrabia i sprzedaje w internetach Czy Twoja osłona będzie pasować do auris 2? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka