Witam
Mam problem ze swoją Corollą kombi z 2003 roku produkcji. Mianowicie zaczęło się od braku kierunkowskazów, w ogóle nie było reakcji przekaźnika ani kontrolki na desce rozdzielczej. Myślałem , że może to bezpiecznik? Sprawdziłem puszki bezpiecznikowej w komorze silnika a potem trzecią w kabinie i odziwo wszystkie bezpieczniki były dobre . Potem poruszałem podłużną skrzynką bezpieczników w komorze , wykręciłem ją z mocowania jest tam 1 przekaźnik brązowy 4 linowy Denso , który cyknął 2 razy. Potem auto zamarło i nastąpił nagły spadek napięcia. Musiałem szybko odłączyć akumulator bo był już prawie rozładowany. Po naładowaniu , okazało się ,że do braku kierunkowskazów doszedł problem a raczej problemów wiele jak brak wspomagania, oświetlenia wnętrza , brak wskaźników prócz kontrolki świec żarowych i otwartych drzwi, brak radia, centralnego zamka,wycieraczek, tylnich świateł całkowicie. To co pozostało to że samochód odpala i przednie reflektory , kontrolka świec żarowych i drzwi otwartych na desce oraz lampka w bo agażniku.
Czy może Ktoś miał podobny problem? Proszę o pomoc

. Życzę również Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia ????