0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kabel od telefonu oryginalny. Nie ładuje telefonu i nie widzi android auto. To samo ze zwykłym usb jak wkładam z nagraną muzą to nic. Pewnie złącze zepsute lub zapomnieli w fabryce podłączyć
Ależ oczywiście, że można Musisz w tym celu udać się do aso by dokończyć parowanie.MyT działa też bez navi, mniej funkcji i tyle.
Mała aktualizacja: Udało się sparować aplikację MyT z samochodem. Wyłączyłem w ustawieniach WiFi, komunikacja tylko przez Bluetooth. Oczywiście ponieważ radio jest bez navi nie mam możliwości wysyłania celów podróży z aplikacji na telefon. Natomiast aplikacja wyświetla mi dane takie jak:Stan paliwaPołożenie samochoduPrzebieg całkowity samochoduDane ostatniej poróży, czyli:skąd-dokąddokładna trasaudział jazdy w trybie EVzużycie paliwaśrednia prędkośćpunktacja kierowcy hybrydowegoObyło się bez wizyt w serwisie. Jedynie co zrobiłem to podłączenie telefonu po kablu USB, zrobienie dwóch przejazdów powyżej 10 km każdy (już bez podłączonego telefonu) i następnego dnia zaskoczyło.Teraz obojętnie czy jadę ja czy żona to mam na bieżąco po każdym przejeździe aktualizację w MyT. Jedynym wymaganiem jest aby podczas podróży w samochodzie był telefon sparowany przez Bluetooth z systemem TT2
Można dokupić boxa wifi tylko nie znam kosztów trzeba by dopytać w ASOWysłane z mojego MI 9 Transparent Edition przy użyciu Tapatalka
Ja mam C-HR 2019 i także mam zamontowałem radyjko z 2020 polecam