Autor Wątek: Koty pod maską Aurisa....  (Przeczytany 1991 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline camillo

• Toyot Leżący
  • *
Koty pod maską Aurisa....
« dnia: 16 Stycznia 2021, 16:22:00 »
Hej,

macie może jakieś sposoby na koty pod maską ? Już znalazłem całego gołębia a ostatnio kawałek kurczaka pod maską. Oczywiście cała osłona silnika w kocich łapach. Macie jakieś sposoby na koty pod maską ? Są jakieś siatki , które montuje się pod samochodem ? Osłona oryginalna plastikowa od dołu nic nie daje.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
Odp: Koty pod maską Aurisa....
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Stycznia 2021, 16:57:51 »
Lepszy kot niż kuna
Może spróbuj z sierścią psa?

Wysłane z mojego j23 przy użyciu Tapatalka
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline dav4

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Stycznia 2021, 18:25:33 »
Słyszałem o sposobie z kostką toaletową (na kuny i gryzonie) :grin: ale niewiem czy działa

Offline browar320iii

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Stycznia 2021, 18:31:53 »
Bardziej obstawiał bym kunę niż kota ale jak kot to się ciesz
Ja walczę u siebie pod maską z kuna już prawie rok i niestety wszystko pomaga tylko na krótko,smakuje jej wygluszenie maski
Kostki do kibla dobre ale na chwilę, tylko zawies je daleko od wlotu powietrza do kabiny bo będziesz miał baaaardzo świeży zapach w aucie

Offline JanB

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Stycznia 2021, 20:12:03 »
Wszystko na Forum jest. Kolega camillo powinien użyć "szukaj" wpisując: koty, kuna, gryzonie, odstraszacz. Jest dokladnie taki sam temat z kotami: https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php/topic,10213.0.html

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Stycznia 2021, 09:38:42 »
Ja u siebie mam kostkę i jakiś bezwonny dla mnie worek na kuny. I nagle zwierzęta przestały się wspinać po moim aucie. Koleżanka kuna bardzo kochała pozostawiać odciski łapek i paznokci na masce, szybie, dachu i tyle auta. Była przeurocza bo tylko rysowała a nie gryzła ale nie miałem serca na trutki czy pułapki bo raz że była śliczna a dwa nie było myszy, szczurów czy węży. Pilnuje podwórka po dziś dzień. A obok samochodu czasami przechodzi obojętnie, woli poddasze bo chyba ciepłej

Offline maestro33

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Stycznia 2021, 11:38:52 »
Zobacz sobie w necie kunagone na koty. Wkładasz woreczek pod maskę i masz święty spokój, bo ten specyfik odstrasza je zapachem. Wymieniasz potem raz na kilka miesięcy, tańszego sposobu wg mnie nie ma.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl