Autor Wątek: Urządzenie multimedialne bez navi ?  (Przeczytany 1166 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline irka

• Toyot Leżący
  • *
Urządzenie multimedialne bez navi ?
« dnia: 26 Stycznia 2021, 11:00:45 »
Przywitam się i ja w towarzystwie, hej. Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką dzielnej na śniegu rafci 4x4 exe bez navi. Podkreślam że bez navi, gdyż w tej chwili stoję przed pytaniem: czy dokończyć konfigurację MyT, wpisując urządzenie multimedialne? Jak do tej pory MyT pokazuje mi na mapie gdzie stoi rafcia i ile mam minut "z buta" do niej, ile metrów, kilometrów, gdzie pojechała :), przypomina też łączny przebieg, stan paliwa i spodziewany zasięg. Czy jak rozpocznę w MyT dodawanie urządzenia multimedialnego, to dokończę bez navi? Czy dotychczasowe funkcjonalności pozostaną, czy dojdzie coś nowego, w sumie - czy możliwe i czy warto? Z góry dzięki za wskazówki, jeśli coś przeoczyłam, sorry, forum dobre, ale duże.

Offline marek324

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Urządzenie multimedialne bez navi ?
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Stycznia 2021, 11:13:36 »
Przywitam się i ja w towarzystwie, hej. Od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką dzielnej na śniegu rafci 4x4 exe bez navi. Podkreślam że bez navi, gdyż w tej chwili stoję przed pytaniem: czy dokończyć konfigurację MyT, wpisując urządzenie multimedialne? Jak do tej pory MyT pokazuje mi na mapie gdzie stoi rafcia i ile mam minut "z buta" do niej, ile metrów, kilometrów, gdzie pojechała :), przypomina też łączny przebieg, stan paliwa i spodziewany zasięg. Czy jak rozpocznę w MyT dodawanie urządzenia multimedialnego, to dokończę bez navi? Czy dotychczasowe funkcjonalności pozostaną, czy dojdzie coś nowego, w sumie - czy możliwe i czy warto? Z góry dzięki za wskazówki, jeśli coś przeoczyłam, sorry, forum dobre, ale duże.
Hej. Nie wpiszesz nr urządzenia multimedialnego nie mając navi.

Offline crystian09

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: byłaSelection
Urządzenie multimedialne bez navi ?
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Stycznia 2021, 11:18:14 »
skoro Ci juz pokazuje - gdzie auto stoi - to
jestes zarejestrowana
tez mam bez navi (bo nie chcialem) i jak dasz 'rejestracje urzadzenia? - to Cie wyrzuci z info - ze nie masz takiego urządzenia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline irka

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Urządzenie multimedialne bez navi ?
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Stycznia 2021, 15:01:49 »
OK, dzięki, nie tykam.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl