Witajcie
Opowiem wam swoją historię. Jezdzilem subaru od 8 lat, 3 rozne , skonczylem na legacy 2004 w topie w silniku H6 - to prywatnie

Dwa lata temu w pracy dostalem nowego aurisa - zawsze chcialem jedzic toyota i sie nie zawiodlem - super samochod , ergonomia- przyciski sterowania klimatyzacja super wygodne. Ale do celu, tak wiec wiedzialem ze zmienie subaru i w domu tez ustawie toyotę. Na jesieni wybralem sie do salonu i handlowiec zaproponowal mi zamiast corolli 2.0 kombi zebym sobie pojezdzil camry , z poczatku sadzilem ze bez 170 tys zl nie podchodz, jednak okazalo sie inaczej:)
W camry odrazu sie zakochalem - juz jak otworzylem drzwi widzialem na oko wygodny podlokietnik, duza ilosc miejsca, moje ulubione jasne skóry, przyjemny konwencjonalny kokpit - auto skrojone podemnie. Mam 183 cm 110 w klatce haha. Ruszyłem autem - super, auto plynie, cvt cicho dziala i najwazniejsze w zakretach pewnie sie prowadzi. Juz wiedzialem ze musze to mieć. I uroda tego auta dla mnie bomba:) Najwyzsza wersja z pakietem vip.
Moim zdaniem to najlepsze auto na rynku - jesli komus zalezy na samochodzie a nie na jezdzacym komputerze. Mi brak szyberdachu i lodowki - ale po takie rzeczy to do lexusa. hak kombi bym tez chcial , ale juz trudno

mimo tych "wad" wybralem camry.
JBL gra super - ale na wyzszej glosnosci - jak jest cicho to nie ma specjalnej roznicy wogole slabo gra nawet mozna powiedziec. Dopiero jak damy glosniej radio poprostu lepiej zaczyna sobie grać a ucho danie glosniej nie koniecznie odbiera to jako glosniej tylko jako polepszenie jakości dzwieku

tak bym to ujał. Na jezdzie testowej nie zwrocilem na to uwagi. Ogolnie wzialem pakiet vip glownie dla ROLETEK haha i regulowanej tylnej kanapy na ktorej i tak glownie bedzie jezdzic żona z dzieckiem.
Dynamika bardzo wporządku.
Cvt jest bardzo szybkie - w porownaniu do DSG ze skody ktora teraz mam do jazdy, to moje camry i wogole toyoty sa wspaniale. DSG to dopiero sa lagi
Oczywiscie przed zakupem objezdzilem i rav i camry.
Dodam ze cale zycie mialem kombi
Skoda to dziadostwo, dziadoski serwis, auta, ceny. Z aut to mozna kupić mercedesa , audi . Ale to cena top camry x3 Bo kupować niemca ale golasa to tez nie uznaje - no chyba ze ktos nie ma wymagań...ale jak nie ma wymagan to po co mu premium bo sąsiedzi zobacza? ale jak zobaczą bide w srodku i znaczek 2.0d albo 1.6 to sie rozesmieją. Zaczalem szukanie od audi a6...ale w cenie camry moglem miec audi z 150 200 tys przebiegiem hahaha i to tez jakies 5 letnie do grubych serwisów - bo nie oszukujmy sie - drogie auta nie kosztuja potem tanio w serwisie- mialem subaru i wiem cos o tym. Wybralem toyote ze wzgledu na bezawaryjnosc, tani serwis, podejscie w serwisie i ogolem w salonach toyoty pracuja ok ludzie.
Tak sobie mysle ze moglbym dorabiać w toyocie jako broker i sprzedawać toyoty z podwórka:)
pozdrawiam i zycze zakupu camry