Może ktoś napisać jak jest z wsiadaniem do tyłu w wersji 3drzwiowej? Mam synka i trzeba będzie fotelik zamontować. Czy ktoś ćwiczył taką konfigurację?
Hmmm.... Fotelika nigdy nie montowałem, ale ze wsiadaniem na tylną kanapęnie jest za dobrze. Szczególnie mam na uwadze brak pamięci przednich foteli. Za każdym razem odchylając swój (kierowcy) fotel, będziesz musiał potem ustawić kąt pochylenia oparcia, bo tylko ono sięskłada (nie ma tak jak na fotelu pasażera - tam składa sięoparcie i siedzisko razem z nim podjeżdża do przodu) i jak jesteś wysoki (będziesz miał fotel odsunięty mocno do tyłu) to od strony kierowcy może być problem ze wsiadaniem...
Myślę, że to nie będzie problem, bo dzieciaki jak to dzieciaki, małe, zwinne, sprytne i z pewnością sobie poradzą

Z resztą moim zdaniem i tak wolęza każdym razem ustawiać fotel, niż miałbym jeździć np. Matizem :adiabelek
PS Ja sięprzyzwyczaiłem, szczególnie, że na tylną kanapęwpuszczam jedynie przez drzwi pasażera... a to jak on sobie ten fotel potem ustawi, to mi to ryba

Pozdrawiam :D