Czesc. Zauważyłem w kilku wątkach na forum, ze część z Was korzysta już z "przystawki" do bezprzewodowej transmisji danych dla CarPlay (oraz Android Auto). Chciałbym zapytać o Wasze doświadczenia związane z urządzeniem Carlinkit 2.0 (bliźniacze urządzenie dla CPlay2Air; ten sam software). Urządzenie działa swietnie kiedy się już połączy, natomiast mam z nim problem zawsze podczas pierwszego uruchomienia samochodu, np. po nocy. Carlinkit 2.0 mam na stale wpięty w port USB przy ładowarce indukcyjnej (w sensie nie odpinam go z portu gdy wysiadam z samochodu). Podczas uruchomienia samochodu po dłuższym postoju, Carlinkit nie zawsze ma ochotę się uruchomić (3 na 5 przypadków nie uruchamia się). Jeżeli zgasze i włączę silnik lub wyciągnę wtyczke USB i podłączę ponownie, wówczas startuje bez problemów. Trochę to irytujące, dlatego ciekawi mnie czy osoby które korzystają z tego rozwiązania maja podobny problem? Soft Carlinkit 2.0 jest aktualny, ustawiony mam również "startup delay" na 20 sek.. Pozdrawiam, Krzysztof