Autor Wątek: Funkcjonowanie forum - uwagi  (Przeczytany 709 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tilf

• Toyot Leżący
  • *
Funkcjonowanie forum - uwagi
« dnia: 19 Lutego 2021, 16:56:41 »
Pewnie mi się oberwie ale co tam...

Panie i Panowie, jestem użytkownikiem forum już kilkanaście tygodni i chciałem podzielić się z Wami kilkoma chyba krytycznymi uwagami.
Chciałbym żeby moja wypowiedź zainicjowała jakiś proces usprawnień bo obecna formuła forum chyba nie do końca się sprawdza.
Żeby nie było jakiegoś rozmycia przekazu to konkretnie w punktach:

1) Brak podziału na poszczególne generacje: I,II,III,IV,V/TNGA
2) Brak podsekcji np. kwestie techniczne, eksploatacja, porady.
3) Dublowanie się wątków.

Można by coś jeszcze dopisać ale gdyby te trzy kwestie były poukładane ja więcej bym nie marudził. Organizacyjnie nie pomogę bo to nie moja branża ale pewnie inaczej też da się taki proces wspomóc. RAV sprzedaje się nieźle, użytkowników będzie przybywać jeśli nic z tym się nie zrobi to chaos się pogłębi. 
"Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Odp: Funkcjonowanie forum - uwagi
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Lutego 2021, 18:00:45 »
Swoop! Do tablicy!  :grin:

Pewnie mi się oberwie ale co tam...

Panie i Panowie, jestem użytkownikiem forum już kilkanaście tygodni i chciałem podzielić się z Wami kilkoma chyba krytycznymi uwagami.
Chciałbym żeby moja wypowiedź zainicjowała jakiś proces usprawnień bo obecna formuła forum chyba nie do końca się sprawdza.
Żeby nie było jakiegoś rozmycia przekazu to konkretnie w punktach:

1) Brak podziału na poszczególne generacje: I,II,III,IV,V/TNGA
2) Brak podsekcji np. kwestie techniczne, eksploatacja, porady.
3) Dublowanie się wątków.

Można by coś jeszcze dopisać ale gdyby te trzy kwestie były poukładane ja więcej bym nie marudził. Organizacyjnie nie pomogę bo to nie moja branża ale pewnie inaczej też da się taki proces wspomóc. RAV sprzedaje się nieźle, użytkowników będzie przybywać jeśli nic z tym się nie zrobi to chaos się pogłębi. 

ad 1) Ja tylko zamiatam, acz podział na Ravki terenowe i szosowe byłby niezły.
ad 2) przy takim bajzlu, jaki potrafią zrobić użytkownicy w poszczególnych wątkach to sukcesem będzie już sam podział na generacje
ad 3) jeśli chcesz sprzątać i segregować, to zgłoś swoją kandydaturę do Swoopa, a ja ją poprę - przyda się ktoś, kto poukłada to czy tamto
3VZ.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl