Witam
Od 2 tygodni jestem posiadaczem Yarisa IV Hybrid
Pierwsza kwestia o którą chce zapytać to oświetlenie przestrzeni na nogi W mojej wersji wyposażenia nie mam tych lampkek do oświetlenia stop Natomiast po zdjęciu osłon pod deska rozdzielcza okazało się że po stronie kierowcy jak i pasażera są wyprowadzone przewody do lampek led służących do oświetlenia przestrzeni na nogi
Pytanie moje czy ktoś dokładał te lampki do wersji która fabrycznie ich nie miała (a miała wyprowadzone do nich przewody)? Czy wystarczy kupić lampki podłączyć i czy będzie działało? Czy trzeba będzie aktywować funkcję poprzez komputer lub podłączenie jakiegoś bezpiecznika? Proszę o konkretne odpowiedzi a nie dociekanie po co mi te lampki jak nic nie dają....
Druga sprawa która mnie dzisiaj zastanowiła to skrzynka bezpieczników pod kierownicą Jest tam wolne miejsce w którym prąd pojawia się po przekręceniu zapłonu Miejsce to jest oznaczone jako: BKUP LP (7.5A) Co to za oznaczenie? Do czego może być przeznaczony bezpiecznik po wpięciu w to miejsce? Szukałem po necie ale nie znalazłem Miejsce to chciałbym przeznaczyć do zasilania CB radia Wiem wiem że jest Yanosik itp ale radio jest mi potrzebne w pracy