Autor Wątek: Android auto nie chce sparować telwfonu  (Przeczytany 1181 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Srubiarnia

• Toyot Leżący
  • *
Android auto nie chce sparować telwfonu
« dnia: 22 Marca 2021, 20:17:15 »
Cześć,
Mam problem z android auto :s.
Mianowicie mój mi mix 2s z androidem 10, się uparł i nie ma szans go sparować. Odrzuciłem opcje złego kabla bo łączyłem kilka telefonów na tym samym kablu i śmiga tylko mój telefon uparcie nie chce zaskoczyć.
Wrzucam 2 screeny informacji jakie mi się pokazują podczas próby nawiązania połączenia.

Dodam że mój port w USB w telefonie jest trochę "wyrobiony" czasem kabel sam się wypina ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Proszę o pomoc, dzięki.
« Ostatnia zmiana: 22 Marca 2021, 21:01:37 wysłana przez Srubiarnia »

Offline marek324

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Android auto nie chce sparować telwfonu
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Marca 2021, 20:22:32 »
Kolego. Tapatalk umożliwia umieszczanie zdjęć. Zamiast tego umieszczasz jakieś dziwne linki w które nie kliknął bym za żadne skarby świata. No i sobie pomogłeś.

Offline Srubiarnia

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Marca 2021, 21:05:21 »
a

Offline Srubiarnia

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Marca 2021, 21:05:57 »
Kolego. Tapatalk umożliwia umieszczanie zdjęć. Zamiast tego umieszczasz jakieś dziwne linki w które nie kliknął bym za żadne skarby świata. No i sobie pomogłeś.

Cześć,
Mianowicie mój mi mix 2s z androidem 10, się uparł i nie ma szans go sparować. Odrzuciłem opcje złego kabla bo łączyłem kilka telefonów na tym samym kablu i śmiga tylko mój telefon uparcie nie chce zaskoczyć.
Wrzucam 2 screeny informacji jakie mi się pokazują podczas próby nawiązania połączenia.

Tak trochę lepiej,

Dodam że mój port w USB w telefonie jest trochę "wyrobiony" czasem kabel sam się wypina ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.
Proszę o pomoc, dzięki.

Offline Jaras88

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Marca 2021, 01:41:21 »

Cześć,

Tak trochę lepiej,

Proszę o pomoc, dzięki.

Instakowlaes AA bo podobno w Xiomi w A10 już jest wbudowane i nie trzeba instalować
Weź szpilkę i może masz syf w gnieździe. Oczywiście rób to na wyłączonym telefonie

Sprawdziłem w moim RN8PRO i mam zainstalowane chociaż nie widać ikonki
« Ostatnia zmiana: 28 Marca 2021, 03:03:23 wysłana przez Jaras88 »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl