Autor Wątek: Toyot Corolla e12 2005r LPG Salon Polska 177 tys przebiegu  (Przeczytany 2385 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kamil123123

• Prawie Toyot
Toyot Corolla e12 2005r LPG Salon Polska 177 tys przebiegu
« dnia: 06 Kwietnia 2021, 19:29:19 »
TOYOTA COROLLA E12 2005 R + LPG

Przyszedł czas w którym niestety muszę pozbyć się swojego samochodu.

Posiadam go od 3 lat, pochodzi z polskiego salonu.

Toyota pochodzi z polskiego salonu, serwisowana w ASO. Posiadam pełen zestaw dokumentacji technicznej oraz wszelkie paragony z zakupów oraz wymian których dokonywałem w samochodzie.
Auto ma założoną instalację LPG w renowowanej firmie na terenie Zielonej Góry, ostatni przegląd LPG zrobiony 7 tysięcy kilometrów temu. Instalacja wciąż na gwarancji.

Samochód na bieżąco miał wymieniane rzeczy eksploatacyjne m.in:

-2 lata temu wymieniony akumulator
-nowe klocki tył i przód
- wymieniony filtr powietrza wraz z filtrem oleju jak i samym olejem (700 kilometrów temu)
- samochód ma zabezpieczone podwozie przed korozją
- ostatnio wymienione wszystkie żarówki
- na bieżąco wymieniane filtry od instalacji LPG

Butla LPG wciąż z homologacją

Od początku posiadania przez mnie samochód nigdy mnie nie zawiódł, nigdy nie spotkała mnie sytuacja w której to nawet by się pojawił check engine. Jedyna kontrolka którą znam to ta, od hamulca ręcznego.

Przebieg samochodu to 177 600, przez okres posiadania przejechałem nim jedynie 23 tysiące kilometrów. Przebieg do zweryfikowania między innymi na : https://historiapojazdu.gov.pl

Auto jak na swój wiek posiada kilka zarysowań, wszelaki oznaki rdzy oraz odpryski były od razu niwelowane.

Toyota stoi na 15 calowych felgach Borbet, dla zainteresowanych dorzucam stalówki 15' z zimówkami w bardzo dobrym stanie. Pojazd nie wymaga żadnego wkładu finansowego.

Cena do rozsądnej negocjacji, zapraszam do kontaktu i oględzin.

Cena 12 200 zł, do pełnej negocjacji :D

Link do otomoto:
https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-corolla-toyota-corolla-e12-2005r-lpg-salon-polska-177-tys-przebiegu-ID6DIRg5.html?isPreview=1

Proszę o kontakt telefoniczny, numer w ogłoszeniu

Offline kamil123123

• Prawie Toyot
Odp: Toyot Corolla e12 2005r LPG Salon Polska 177 tys przebiegu
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Kwietnia 2021, 20:04:35 »
Przepraszam za złą ikonę, miss click

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl