Ja przez przypadek zostałem namówiony na hybrydę. Przez cenę z założenia odrzucałem. Ale argumenty "ZA" przeważyły. Zacząłem poszukiwania. Oczywiście TYLKO TOYOTA PLUS. Fajny program Toyoty samochodów używanych- polecam. Oczywiście długo szukałem! Warto odwiedzić Toyotę w Czechowicach Dziedzicach na Śląsku! GRAJĄ W OTWARTE KARTY. Mają też super autka. CENA w porównaniu z miastem Wojewódzkim Małopolski to przedział 7-10 tyś!!! Na korzyść Zagłębia ???? finalnie po testach kilkunastu samochodów w różnych salonach, wybór padł na Czechowice. Wyposażenie genialne, 60k przebiegu, super obsługa i ZAINTERESOWANIE klientem. Cena super. Zrobiłem już 12k km. BEZ ZARZUTU!!! Wszystko ok. Podsumowując, trzeba SZUKAĆ i warto zmienić województwo bo można się pozytywnie zaskoczyć. WAŻNE warto sprawdzać rejestr szkód ubezpieczycieli. W niektórych przypadkach Toyota nie miała w bazie szkody, a okazało się że były trzy Poważne kolizje. Powodzenia i w pełni polecam HSD W KOMBI!!! CTV wymiata! Nigdy więcej innej przekładni!!!! Zakochałem się, a żona uwielbia jeździć w mieście! Spalanie w samym mieście 3,5-4,7 z komputera. Średnie spalanie wg Fuelio (aplikacja w której zapisuje tankowania i km) 5,36. Na trasie do prędkości 120 - a tak jeżdżę spalanie 5,1. 130-140 spalanie 6-7.