wciąż uważam, że te multimedia w toyocie są słabe.. zresztą dużo ludzi narzeka, że Toyota jeszcze jest sto lat za...
to, że Car Play itp.. fajnie, ale za rok dwa nowe systemy nowe aktualizacje i już nie będzie to działać

Android to Android.. można nie lubić, ale wgrywasz sobie program nawigacyjny jaki chcesz... nie wspominając, że jak nie masz anteny gps do oryginalnego radia, to też trzeba dokupić i tu to się dopiero ludzie cenią z tym modułem... trochę chore te ceny tych modułów gps..
Zamówiłem to radyjko.. wyszło 1300zł bez kilku złotych... jak nie dowalą opłat to będzie git interes bo ma wszystko... gps, apple car play, android auto, wejście na kartę sim 4G, wejście optyczne pod głośniki (inne androidowce tego nie mają) radio DAB+ (na przyszłość), WiFi 5GHz...
Jak przyjdzie bez opłat to zostawiam, zrobię gruby test, może coś nagram na youtube'a, a jak dowalą srogie opłaty... to przetestuję i opylę, żeby wyjść na zero, na pewno chętny się znajdzie... zwłaszcza, że sprzedający zapewnia mnie, że gwarancję (2 lata) bez problemu zrealizuje wysyłając do ich agenta w Niemczech.
No zobaczymy jak przyjdzie