Autor Wątek: Radio od nowej corolli  (Przeczytany 59970 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TheMrSkiBar

• Toyot Chodzacy
Odp: Radio od nowej corolli
« Odpowiedź #240 dnia: 11 Października 2025, 07:22:37 »
a fabryczne pokazywało? chyba nie :)

Offline VuYeK

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Auris 2 FL HSD
« Odpowiedź #241 dnia: 11 Października 2025, 11:11:49 »

Tak, oryginalne wyświetla a to z corolli już niestety nie, bo w corolli to jest między zegarami, dlatego zastanawiam się czy jakieś chińskie umieją to wyświetlić :)

Offline Adi1983

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Toyota Auris
« Odpowiedź #242 dnia: 12 Października 2025, 18:01:16 »

Tak, oryginalne wyświetla a to z corolli już niestety nie, bo w corolli to jest między zegarami, dlatego zastanawiam się czy jakieś chińskie umieją to wyświetlić :)

Jeśli masz fabryczne czujniki to wyświetli bez problemu:) U mnie działa

Offline Adi1983

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Toyota Auris
« Odpowiedź #243 dnia: 12 Października 2025, 19:01:26 »
Posiadam Aurisa z 2013 roku przedlift i zależało mi na oryginalnym wyglądzie radia i takie znalazłem. Przeskok w 21 wiek :) Działa wszystko, fabryczna kamera cofania, fabryczne czujniki parkowania, sterowanie z kierownicy a nawet działanie klimatyzacji. Polecam kupić radyjko w mocniejszej konfiguracji bo 2 czy 4 gb ramu to zdecydowanie za mało. Ja kupiłem 8gb ramu i 128gb pamięci. Radyjko jest na androidzie 13 posiada również android auto jak i carplay oczywiście bezprzewodowo. Zero lagów bardzo płynne i szybkie działanie, wywoływanie głosowe działa jak bajka. Jestem laikiem w kwestiach montażu ale bez większych problemów poradziłem sobie sam z montażem, delikatnie musiałem przypiłować oryginalne uchwyty montażowe. Jedyny problem jaki zauważyłem to autko przestało migać kierunkami przy otwieraniu czy zamykaniu samochodu, ale myśle ze podłączenie komputera załatwi sprawę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę podesłać link. Szczerze mówiąc darowałbym sobie radyjka za 300-400 zł z alliexpress, szkoda kasy, lepiej zapłacić raz i cieszyć się porządnym sprzętem. Kolega kupił za 400zł...dramat, zacina się na zwykłych mapach, nie ma mowy płynnie odtworzyć np. youtube.

Offline YogiBabo

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: E18_Prestige_MS
« Odpowiedź #244 dnia: 13 Października 2025, 11:15:00 »

W corolli wyświetla między zegarami i na ekranie radia. Po wrzuceniu na wsteczny na ekranie radia mamy obraz z kamery cofania i w prawym lub lewym (nie pamiętam) rogu okienko z aktywnymi czujnikami parkowania

W corolli wyświetla między zegarami i na ekranie radia. Po wrzuceniu na wsteczny na ekranie radia mamy obraz z kamery cofania i w prawym lub lewym (nie pamiętam) rogu okienko z aktywnymi czujnikami parkowania
« Ostatnia zmiana: 13 Października 2025, 11:17:56 wysłana przez YogiBabo »
E18_Prestige_MultidriveS

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl