Zatoczyliśmy piękne koło, do mojego ulubionego tematu, czyli geniuszy zatrudnionych w TME i TMP.

.
Ja nikogo nie przekonuje do skórzanych foteli, czy czarnego lakieru, lubisz masz, nie lubisz nie masz.
Ale, ale w Toyocie jest inaczej. Chcesz mieć JBL to już musisz się zdecydować na skajowe wnętrze, taki Wam Toyota daje wybór

. Kupując Priusa musiałem nawet zrezygnować z ulubionego czarnego koloru, bo nie było w ofercie

.
Toyota w Europie oczywiście, bo już w innych częściach świata, masz już możliwość konfigurowania.
W innych markach obecnych w UE, możesz wybrać, diesla, benzynę, plugina, hybrydę (która koło prawdziwej hybrydy nie stała, ale jest), a teraz jeszcze masz do wyboru elektryka.
W Toyocie co możesz wybrać? Hybrydę i nic więcej. Trochę przejrzeli na oczy i w Corolli masz dwie wersje hybrydowe

.
Ja tam to olewałem, bo bezawaryjność była dla mnie priorytetem.
Ale jak mam sprawdzać olej i uwierzyć w bzdurne wyjaśnienie Toyoty, to już wolę wyposażenie sobie wybrać i mieć to co chcę, bez potrzeby rezygnowania z takich podstawowych elementów jak, hak czy bagażnik dachowy.
Z takim podejściem daje Toyocie 2-3 lata i zostanie wyprzedzona przez Kię, Hyundaia i inne wynalazki.
Ale to na własne życzenie.