Autor Wątek: Co zamiast Camry?  (Przeczytany 256396 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline JC

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Co zamiast Camry?
« Odpowiedź #435 dnia: 11 Października 2021, 12:44:10 »
Sorry nie ten temat. Odniosłem się do filmu Zachara z właścicielem Camry w roli głównej
Dajcie mi człowieka, a sprzedam mu wszystko. A jakby w salonie stały tylko Yarisy i LSy? Ciekawe czy chodzi na prezentacje garnków po 10 tys.

Jestem, sprzedawaj :P. Jakoś garnków po 10 k zł nie mam w domu :P. Lexa LS chętnie bym przytulił, ale niestety jestem za biedny :(

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #436 dnia: 11 Października 2021, 12:54:49 »
Sorry nie ten temat. Odniosłem się do filmu Zachara z właścicielem Camry w roli głównej
Dajcie mi człowieka, a sprzedam mu wszystko. A jakby w salonie stały tylko Yarisy i LSy? Ciekawe czy chodzi na prezentacje garnków po 10 tys.

Jestem, sprzedawaj :P. Jakoś garnków po 10 k zł nie mam w domu :P. Lexa LS chętnie bym przytulił, ale niestety jestem za biedny :(
@JC jak bedziesz potrzebowal Android Auto to daj znac. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline JC

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #437 dnia: 11 Października 2021, 14:47:37 »
@JC jak bedziesz potrzebowal Android Auto to daj znac.
My już wcześniej dobiliśmy targu ;).

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #438 dnia: 11 Października 2021, 14:48:30 »
Aaa ok :)

Offline surrender

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Camry Exec 2020
« Odpowiedź #439 dnia: 11 Października 2021, 17:27:43 »
Jestem, sprzedawaj :P. Jakoś garnków po 10 k zł nie mam w domu
Czyżbyś był był bohaterem tego filmu?
W sumie to (ten bohater) kupił, sam nie wie dlaczego... obsługa była miła, a samochód za 150kzł. Ja go kupiłem, bo mi się śnił po nocach.

Offline Marcin G.

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #440 dnia: 11 Października 2021, 17:31:20 »
Mam nadzieje ze nie ogladasz netfixa jak samochod sie toczy. To by bylo niezgodne z zasadami BHP :)

Offline JC

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #441 dnia: 11 Października 2021, 21:25:37 »
@Marcin G. - niestety nie, bo jeszcze czekam na radio :D. Trafiło do Klaudiusza jakieś 3 tygodnie temu :).

@surrender - e tam, śnić można o Rollsie, a nie o Camry ;). Tak na poważnie od pewnego czasu staram się nie przywiązywać i nie ekscytować rzeczami. Rachunek plusów i minusów był na korzyść Camry. Dobra obsługa jest istotna - daje obraz jak dane miejsce podchodzi do klienta. Jeśli mają wywalone na klienta od samego początku, to w razie problemów (serwisu) raczej lepiej nie będzie. Spotkałem się z tym w Oplu i Fiacie...

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #442 dnia: 12 Października 2021, 08:55:54 »
Co do obsługi, mam tak samo. Chciałem mazdę ale im to wisiało...jest toyota.

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline trepek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #443 dnia: 12 Października 2021, 09:04:55 »
Pamietam jak mnie 2 lata temu potraktowali w Skodzie w Krakowie. Generalnie sprzedawca sprawial wrazenie, ze nie chce mi nic sprzedac a jego stosunek do mnie byl "po cos tutaj chamie wszedl". Bylem bardzo zniesmaczony. Z drugiej strony w Toyocie poczulem sie doceniony i stad tez teraz jezdze Toyota ;-)

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #444 dnia: 12 Października 2021, 09:08:39 »
Pamietam jak mnie 2 lata temu potraktowali w Skodzie w Krakowie. Generalnie sprzedawca sprawial wrazenie, ze nie chce mi nic sprzedac a jego stosunek do mnie byl "po cos tutaj chamie wszedl". Bylem bardzo zniesmaczony. Z drugiej strony w Toyocie poczulem sie doceniony i stad tez teraz jezdze Toyota ;-)
No ja mialem tak samo w Hondzie. Bylo pieciu sprzedawcow i ja jeden klient. Chociaz moglem sobie wybrac z kim chce porozmawiac. Skonczylo sie na tym, ze Pan sprzedaje samochody klasy premium a Toyota nie jest premium wiec moge conajwyzej za cene nowej Rav4 kupic HRV czy jak to tam sie zwie a nie CRV.

Offline surrender

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #445 dnia: 12 Października 2021, 09:09:14 »
Rachunek plusów i minusów był na korzyść Camry.
Nie no spoko :-), ale ja tę ocenę własnego nowego auta, odebrałem inaczej, w dodatku na kanale namiestnika niemieckiej motoryzacji. Sorry nie przejmuj się tym, bo to jest tylko moje (w sumie nie tylko moje) subiektywne odczucie. Być może, gdybym obejrzał ten film kilka razy...
Zdecydowana większość wad które wymieniłeś, dostępna jest w specyfikacji bez wychodzenia z domu, więc troszkę nie ma sensu się nad tymi przypadłościami wyżywać. Stąd mój sarkazm w pierwszym poście. Pozdrawiam :)

Offline MateuszWwa

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #446 dnia: 13 Października 2021, 21:59:59 »
A ja kupilem bo zasuwa super w zakretach o czym tez napisalem w komentarzu pod filmem ;)

Druga sprawa to zachar zupelnie inaczej, nawet negatywnie wypowiadal sie o aucie , nad ktorym rok temu sie rozpływał.
Wkurzyło mnie gadanie ze to sie nie prowadzi, ze nieprecyzyjny uklad kierowniczy  - CO ZA BULSHIT!
Jezdzilem trzema subaru - auta prowadzace sie naprawde dobrze i jest to odrazu wyczuwalne. W tym aucie nie mam dysonansu, czuje ze nie mam 4x4 w pewnych sytuacjach ale zupelnie mi to nie przeszkadza. Camry uwazam za idealne auto w tej cenie i nawet wyzszej. Auta lepsze to 300tys+ bo za 200 250 tez nic nie kupimy co bedzie naprawde przeskokiem w komforcie w predkosci itd. 
Niech zachar wsiada sobie do skody i sie w niej zamknie i nie wypowiada. Ogolem obejrzalem to dla camry bo zachar to nie moj klimat. Tesknie za BLOGOMOTIVE

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #447 dnia: 13 Października 2021, 22:56:20 »
No jak się wymaga od auta wielkości limuzyny, pokonywania zakrętów jak GR, to o czym mamy rozmawiać.
Od dawna piszę, że Zahar i Pertyn bredzą w swoich testach. Coś mówią na początku filmu, a na koniec twierdzą całkiem co innego. Powtarzają to za co mają zapłacone i co przeczytają w materiałach prasowych.
Prowadzenie Camry, jest idealne. Nie ma nic wspólnego z autami z USA.
A film dojrzewał rok, bo Zahar czekał aż ta jego wyszukiwarka będzie miała coś do zaoferowania dla Camry.
Zresztą, niezależny portal motoryzacyjny. Należący do grupy wirtualna polska. Śmiać się, czy płakać.
O Priusie Plugin, najpierw napisał, że jest cicho, a za pół roku, że auto mega głośne, nie wiem może uszy umył? :)
« Ostatnia zmiana: 13 Października 2021, 23:07:50 wysłana przez KubaCamry »

Offline Marcin G.

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #448 dnia: 13 Października 2021, 23:01:45 »
Ja lubie Caroserie bo jest smiesznie i jakos bardziej przystepnie.

Offline surrender

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #449 dnia: 14 Października 2021, 00:06:22 »
W moim odbiorze Zachar jakby zdecydowanie nie skrytykował, może nawet gdzieniegdzie coś pochwalił. Ale zrobił to tak, jakby chwalił małpę w cyrku. Fajna małpa fajnie klaszcze i drapie się po głowie, no ale to przecież tylko małpa :grin:. Grupa docelowa tego samochodu również została określona. To leniwce wyliniałe ze starości, z trudem panujace nad swoim oddechem. Wątek o wyciu również mi nie podszedł. A to chyba nie była jakaś wada ukryta? To tak, jakby kupić diesla i narzekać że klekocze. No po prostu takie są cechy napędów. Słowem nie zrozumiałem ambiwalentnego przekazu tego filmu.
Ja lubię filmy Bartka z Autowizji. Konkretne informacje bez frazesów i wazeliny.
« Ostatnia zmiana: 14 Października 2021, 00:40:13 wysłana przez surrender »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl