A 218 konna camry
Cytat: Piwo w 19 Grudnia 2021, 13:10:28A 218 konna camryAle te konie w Camry to chyba takie gwarantowane minimum. Ponoć w pewnych okolicznościach (pedał przyspieszenia vs prędkość vs inne okoliczności) moment przekracza 400Nm. Dla mnie jest to realne, bo poprzedni mój diesel miał 340Nm i Camry ma zdecydowanie lepszy wykop, a przy prędkościach ekspresowych to już w ogóle...Jednak co marketing to marketing. 100 watową Vermoną to się dyskoteki na wolnym powietrzu kiedyś nagłaśniało. A teraz radio samochodowe ma milion watów
Cytat: surrender w 19 Grudnia 2021, 16:25:05Cytat: Piwo w 19 Grudnia 2021, 13:10:28A 218 konna camryAle te konie w Camry to chyba takie gwarantowane minimum. Ponoć w pewnych okolicznościach (pedał przyspieszenia vs prędkość vs inne okoliczności) moment przekracza 400Nm. Dla mnie jest to realne, bo poprzedni mój diesel miał 340Nm i Camry ma zdecydowanie lepszy wykop, a przy prędkościach ekspresowych to już w ogóle...Jednak co marketing to marketing. 100 watową Vermoną to się dyskoteki na wolnym powietrzu kiedyś nagłaśniało. A teraz radio samochodowe ma milion watów Chyba nie sa gwarantowane bo od 120km/h elektryk teoretycznie nie wspomaga wiec zostaje do dyspozycji tylko 170paro konny silnik spalinowy a waga baterii jest tylko hamulcem. Ale nie jestem tego pewny bo to ze do 120 tylko mozna na samym elektryku jezdzic nie znaczy ze powyzej sie wylacza. Osiagi faktycznie mowia co innego ale w roznych testach rozne rzeczy byly na ten temat mowione.
Rodzaj przekładni i silnik elektryczny powoduje, że moment obrotowy jest dostępny natychmiast, stąd takie wrażenie.
Filmy Ci się pomyliły?Wyjaśnisz nam historię tego swetra? Już na uświadomiłeś, że jest taka platforma YouTube, więcej nie trzeba.
Dobra. To teraz na serio. Co myslicie o Lexusie NX350h zamiast Camry? Naszedl mnie taki plan zeby wymienic Camry. I tak nie jezdze za duzo. Zona sie pewnie by ucieszyla. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie wiem za bardzo o jakich 20" piszesz...ale auto PETARDA dla mnie, jeszcze mam dwie inne opcje (tańsze) bo mój budzet też się ugina niestety. Taki mamy teraz klimat :(
Cytat: Krisman w 21 Grudnia 2021, 23:51:30Nie wiem za bardzo o jakich 20" piszesz...ale auto PETARDA dla mnie, jeszcze mam dwie inne opcje (tańsze) bo mój budzet też się ugina niestety. Taki mamy teraz klimat :(Co proponujesz?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk