Autor Wątek: TELSQUARE.PL - Oferta akcesoriów do samochodów, dla waszych urządzeń mobilnych  (Przeczytany 1585 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Casperos

• Toyot Pełzający
  • **
Drogie Koleżanki i drodzy Koledzy,

Chciałbym z tego miejsca serdecznie Was zaprosić do mojego sklepu https://telsquare.pl , w którego asortymencie odnajdziecie akcesoria do smartfonów, tabletów oraz laptopów cenionych producentów z całego świata. Akcesoria, które sprawią że wasze urządzenia będą jeszcze ładniejsze, bezpieczniejsze oraz zyskają na użyteczności. W asortymencie sklepu odnajdziecie:

Futerały oraz etui do smartfonów, tabletów oraz laptopów
Szkła hartowane oraz folie ochronne do urządzeń mobilnych
Kable oraz Ładowarki
Uchwyty samochodowe oraz rowerowe do smartfonów
Torby i plecaki do laptopów
Akcesoria przydatne w podróży
Akcesoria umilające aktywności sportowe
Oraz Alkomaty i Wideo rejestratory

Oferuję również możliwość udziału w programie lojalnościowym, w którym zdobyte punkty za zakup produktów, możecie wymienić na dodatkowe rabaty przy kolejnych odwiedzinach, rabaty sięgające 20%.
Zapraszam serdecznie do sklepu https://telsquare.pl

AAAAA,
Najważniejsze, przy zamówieniu wpiszcie kod promocyjny COROLLA15 i zyskajcie 15% rabatu dla Siebie.

Spali tyle ile wlejesz...
------------------------------------------------------------------
Corolla TS 2.0HSD Comfort + Style + Tech + Connect

Offline marekw

• Toyot Chodzacy
Kod rabatowy nie działa, ogłoszenie trochę niezgodne z ustawą - jakoś nie czuję się zachęcony.

Offline Casperos

• Toyot Pełzający
  • **
COROLLA15

Marku, kod działa w 100%, zamówienie musi być powyżej 65zł brutto, i będzie 15% rabatu,
A Twoim zdaniem, jest niezgodne z jaką ustawą? Bo może ja czegoś jeszcze nie wiem.

Offline falsto1

• Toyot Chodzacy
Kod rabatowy nie działa, ogłoszenie trochę niezgodne z ustawą - jakoś nie czuję się zachęcony.
Nie pasuje to zmień forum profesorku

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Offline marekw

• Toyot Chodzacy
Nie pasuje to zmień forum profesorku

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Do czego pijesz dzieciaku?

Offline jaykob

• Toyot Pełzający
  • **
Cytat: marekw w 16-05-2021, 09:06:22
COROLLA15

Marku, kod działa w 100%, zamówienie musi być powyżej 65zł brutto, i będzie 15% rabatu,
A Twoim zdaniem, jest niezgodne z jaką ustawą? Bo może ja czegoś jeszcze nie wiem
Cóż, forum jest prywatne i nie jest firmą w rozumieniu prawa, czyli wstawianie reklam nieco podpada pod ustawę o ochronie przed nieuczciwą konkurencją. Jednymi słowy wymagana jest zgoda administratora forum lub właściciela. Casperos skontaktuj się z adminem i dogadaj tą kwestię. Niestety czasy wydzwaniania, losowania numerów, wklejania reklam gdziekolwiek przez kogokolwiek bez zgody już dawno się skończyły. Osobiście w sklepie nic nie znalazłem, ale może z biegiem czasu Twoja działalność się rozwinie na tyle, że i asortyment Ci się poszerzy, czego Ci życzę.

Offline Casperos

• Toyot Pełzający
  • **
Moi drodzy,
Tym, którzy odwiedzili sklep serdecznie dziękuję, Tych, którzy jeszcze nie wpadli zapraszam serdecznie, kod rabatowy jest nadal aktualny, oczywiście przy zakupach powyżej 65zł, ceny w tym tygodniu deczko stopniały więc czy z rabatem czy bez jest jeszcze korzystniej. Zapraszam serdecznie!!!

pamiętajcie kod to: Corolla15 (15% rabatu na cały asortyment)

https://telsquare.pl otwarte dla was całą dobę.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl