Autor Wątek: aktualizacja samochodu  (Przeczytany 1625 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline b0rusek

• Prawie Toyot
aktualizacja samochodu
« dnia: 23 Maja 2021, 17:40:06 »
Witam mam problem z zaktualizowanie mojej toyoty camry 2021 do wersji 2020v2. Gdy wpisze klucz produktu wyskakuje ?Nie można zweryfikować kodu aktywacji. Spróbuj ponownie?. Połączenie z internetem jest.

Offline Mario16

• Toyot Leżący
  • *
Odp: aktualizacja samochodu
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Czerwca 2021, 21:54:33 »
Witam mam problem z zaktualizowanie mojej toyoty camry 2021 do wersji 2020v2. Gdy wpisze klucz produktu wyskakuje ?Nie można zweryfikować kodu aktywacji. Spróbuj ponownie?. Połączenie z internetem jest.
Mam to samo w Corolli. Oddałem samochód do ASO i też polegli. Powiedzieli żeby poczekać na czerwcową aktualizację to może wtedy się uda.
Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Czerwca 2021, 22:26:08 »
Sprawdź czy na pewno dobrze wpisujesz cały kod aktywacji, np.  zera czy litery "O" Ja tu się pomyliłem i kod nie wchodził jak u ciebie.
« Ostatnia zmiana: 04 Czerwca 2021, 22:28:28 wysłana przez Krisman »
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline b0rusek

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwca 2021, 22:34:29 »
Kontaktowałem się z ASO i powiedzieli ze to wina systemu bo stawia ?-? ale go zbyt głupie. Nie wiem nadal o co może z tym chodzić.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl