Autor Wątek: Mapy 2020v2  (Przeczytany 1246 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bartek1724

• Prawie Toyot
Mapy 2020v2
« dnia: 07 Czerwca 2021, 18:40:00 »
Witam wszystkich. Mam pewien problem. Pobrałem mapy z toyota-tech, wersja oczywiscie 2020v2, w folderze sa 4 pliki, łącznie 12.4 GB. Włożyłem do samochodu, wpisałem kod żądania, wygenerowało kod aktywacyjny i rozpoczeło aktualizacje. Przy pakiecie 8/21 wyrzuca błąd i przerywa aktualizacje. Próbowałem kilka razy i dalej to samo. Teraz nawet po wyjęciu tego pendrive i zrestartowaniu systemu nie może załadować starej mapy. Co robić? Miał ktoś taką sytację? Wcześniej Probowałem pobrać mapy ze strony moja toyota, wszedłem w zakładkę e-sklep, znalazłem mapy, dodałem do koszyka (koszt 0,0 zl), przeszedłem do kasy i po podaniu wszystkich danych w formularzu nie chce mi przejść dalej do pobierania.

Offline Boldwyn

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: exRav4 V Hybrid
Odp: Mapy 2020v2
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Czerwca 2021, 10:20:36 »
Ja tak miałem.

Nawigacja zgłosiła błąd i zrestartowała się w trakcie aktualizacji i później nie udało się jej wznowić ani zreflashować w serwisie. Serwis podejrzewał jakiś problem z pendrive (ale nie wykluczał też z nawigacją), ale stwierdzili że nie są w stanie tego potwierdzić.
Auto firmowe - firma leasingowa wynegocjowała z Toyotą, że ta pokryje koszt nowego modułu a po naszej stronie będą koszty robocizny. Nie wiem w czym tak naprawdę był problem.

Tak że obawiam się, że może Cię czekać podobny scenariusz.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl