Autor Wątek: Toyota Auris 2.2 D4D 2008 prośba o opinię  (Przeczytany 1153 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tred

• Początkujący
Toyota Auris 2.2 D4D 2008 prośba o opinię
« dnia: 03 Lipca 2021, 11:44:36 »
Dzień dobry, 
Nie jestem pewien czy to właściwy dział. Jak nie to z góry przepraszam. Prosiłbym starych wyjadaczy o pomoc. Planuję kupić Toyotke i chciałbym zasięgnąć waszej opinii co do tego auta.

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-rok-pisemnej-gwarancji-2-2-178km-key-less-go-climatronic-tempomat-ID6BUQmy.html#gallery-grid

Słyszałem o wadzie silnika w tym modelu auta. Ponad to cena i przebieg wydają się trochę podejrzane. Na razie mam na auto rezerwacje, ale chciałbym się poradzić przed kupnem. Bardzo proszę o poradę :-)

Offline JaśnieWielmożnyPanLexus

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Toyota Auris 2.2 D4D 2008 prośba o opinię
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Lipca 2021, 13:36:14 »
Cena nie jest podejrzana. To D-CAT. Nikt tego nie chce.

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Lipca 2021, 15:41:01 »
Dzień dobry, 
Nie jestem pewien czy to właściwy dział. Jak nie to z góry przepraszam. Prosiłbym starych wyjadaczy o pomoc. Planuję kupić Toyotke i chciałbym zasięgnąć waszej opinii co do tego auta.

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-auris-rok-pisemnej-gwarancji-2-2-178km-key-less-go-climatronic-tempomat-ID6BUQmy.html#gallery-grid

Słyszałem o wadzie silnika w tym modelu auta. Ponad to cena i przebieg wydają się trochę podejrzane. Na razie mam na auto rezerwacje, ale chciałbym się poradzić przed kupnem. Bardzo proszę o poradę :-)

Ten silnik ma kilka wad a nie jedną do tego serwis jest bardzo drogi. Bardzo mało polecane auto dużo tańsze od benzyny.

Nie wspomnę o samej charakterystyce 2,2 ad  :thumbdown:

Offline Duna

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Lipca 2021, 16:32:23 »
Mina jak nic...

Auto z niemożliwym przebiegiem. Pewnie prawdziwy to 2x więcej. Silnik, którego nikt nie chce plus szkody- auto miało szkody. Sprawdź po vin....

Totalna mina. Moja rada - odpuść. Nie ma tanich okazji....

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl