Autor Wątek: Problem ze sparowaniem telefonu prius IV  (Przeczytany 654 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bogumiz73

• Początkujący
Problem ze sparowaniem telefonu prius IV
« dnia: 24 Lipca 2021, 02:10:15 »
Witam
Mam problem ze sparowaniem telefonu z systemem multimedialnym toyota touch2 with go plus w moim Priusie IV 2016.
Samochód kupiłem używany i miał już zapamiętany telefon poprzedniego właściciela. W tej chwili nie da się ani usunąć tamtego telefonu ani zapamiętać nowego. Ja mam samsunga s10e i owszem, można go sparować ale nie pobiera książki telefonicznej, ani nie da się odświeżyć historii połączeń i sms. A jak chcę wykasowac telefon poprzedniego właściciela poprzez funkcje usuń urządzenie to owszem usuwa je, ale po zgaszeniu auta i odpaleniu go na nowo stary telefon pojawia się znowu a mój znika i znowu trzeba usuwać stary i sparowywać mój. Nie sądzę by problem leżał po stronie telefonu, bo żony Honor 20 też tak samo można sparować jak mój i po zgaszeniu i odpaleniu auta znika. Dodam że u żony w CHRce obydwa tel parują się bez problemu, kontakty się zapisują i nic nie znika. Byłem z tym fantem już w ASO, ale rozłożyli ręce i na moje sugestie ze może trzeba wgrać nowszego softa stwierdzili ze to nic nie da. To już mój 5 prius w życiu i w żadnym nie miałem takiego problemu.
Może ktoś miał taki problem i mi coś doradzi?

Offline JaśnieWielmożnyPanLexus

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Problem ze sparowaniem telefonu prius IV
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Lipca 2021, 09:35:56 »
Zaktualizuj nawigację. Automatycznie aktualizuje się wtedy soft radia.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl