Autor Wątek: Problem z nową Camry 2020 przebieg 7252 km  (Przeczytany 2546 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline makshary

• Toyot Leżący
  • *
Problem z nową Camry 2020 przebieg 7252 km
« dnia: 03 Sierpnia 2021, 09:49:55 »
Witam
- Zuważyłem żę ogrzewanie szyby tylniej działa po około 10-15 minutach czy uwas tak samo jest
- Czujniki parkowania działją bardzo pużno defakto jak dojedzie sie do przeszkody nic w cześniej nie sygnalzują czy tak też macie
- Problem z kluczykami nie można odpalić auta, zamknąć auta, otworzyć auta bo piszę że brak kluczyka a mam go w ręku co to może być
Czekam na serwis elektryka z powdu urlopu niema kto sie zając toyotą.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
Odp: Problem z nową Camry 2020 przebieg 7252 km
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Sierpnia 2021, 10:16:44 »
Witam
- Zuważyłem żę ogrzewanie szyby tylniej działa po około 10-15 minutach czy uwas tak samo jest
- Czujniki parkowania działją bardzo pużno defakto jak dojedzie sie do przeszkody nic w cześniej nie sygnalzują czy tak też macie
- Problem z kluczykami nie można odpalić auta, zamknąć auta, otworzyć auta bo piszę że brak kluczyka a mam go w ręku co to może być
Czekam na serwis elektryka z powdu urlopu niema kto sie zając toyotą.
1.  Tak, to normalne. U gory szyby masz dodatkowo antene wiec musisz zaczekac chwile.
2.  W wersji Comfort masz tylko 4 czujniki, po dwa z przodu i dwa z tylu. Działają bardzo źle :)
3. Z kluczykami to mozesz miec ustawiona opcje dolozenia do przyciski Start/Stop lub słaba bateria.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline surrender

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Camry Exec 2020
Odp: Problem z nową Camry 2020 przebieg 7252 km
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Sierpnia 2021, 17:27:43 »
Od kiedy użytkujesz samochód, to znaczy czy wcześniej tych problemów nie było?
Jeśli chodzi o ogrzewanie szyby, to jak zmierzyłeś czas jego zadziałania? Użytkowałeś w zimę? Były jakieś problemy?
Czujniki parkowania mam ustawione na najczulsze, czyli najwcześniejsze reagowanie. Nie obserwuję żadnych problemów w porównaniu z innymi autami. Jakiego typu reakcji oczekujesz po tym systemie?
Jeśli chodzi o kluczyk, próbowałeś użyć zapasowego? Szukanie usterki zacząłbym od wymiany baterii.
« Ostatnia zmiana: 04 Sierpnia 2021, 17:41:48 wysłana przez surrender »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl