Autor Wątek: RAV4 Hybrid 4gen - podsumowanie po 3 latach  (Przeczytany 13187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
Odp: RAV4 Hybrid 4gen - podsumowanie po 3 latach
« Odpowiedź #45 dnia: 10 Października 2021, 16:00:20 »
U mnie są też stuki, ale na początku i zaraz ok, cicho. Nie wiem czemu. Żadnych błędów i nie jest to cały czas

Offline slavo_s2k

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 2021
« Odpowiedź #46 dnia: 15 Października 2021, 11:59:18 »
Mamy od czerwca nową RAV4, generalnie fajne auto, takie żona wybrała i jej się podoba. Ale w sumie aktualna wersja jak całkiem inna niż poprzednia...
Dla siebie wybrałem Camry, na razie czekam na odbiór, po jazdach próbnych jednak zdecydowanie lepiej dla mnie jeździ się "normalnym" autem niż SUV-em, ale jak ktoś musi wyżej siedzieć to jego wybór. No i wiekowo oboje jeszcze przed 40-tką :) więc chyba z tym wiekiem nie jest tak do końca...

PS. czy ktoś wie gdzie składają obecną generację RAV4 ?? Bo gdzieś w google obiło mi się, że w Rosji łącznie z Camry, a na śledzeniu zamówienia w aplikacji mam informacje, że produkcja w toku w fabryce w Japonii.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #47 dnia: 15 Października 2021, 12:04:12 »
Japonia,  a na Amerykę Kanada

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Skonek1976

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #48 dnia: 15 Października 2021, 22:42:50 »
RAV4 na rynek EU płynie z Japonii.

Offline darek60

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #49 dnia: 15 Października 2021, 23:01:08 »
Mamy od czerwca nową RAV4, generalnie fajne auto, takie żona wybrała i jej się podoba. Ale w sumie aktualna wersja jak całkiem inna niż poprzednia...
Dla siebie wybrałem Camry, na razie czekam na odbiór, po jazdach próbnych jednak zdecydowanie lepiej dla mnie jeździ się "normalnym" autem niż SUV-em, ale jak ktoś musi wyżej siedzieć to jego wybór. No i wiekowo oboje jeszcze przed 40-tką :) więc chyba z tym wiekiem nie jest tak do końca...

PS. czy ktoś wie gdzie składają obecną generację RAV4 ?? Bo gdzieś w google obiło mi się, że w Rosji łącznie z Camry, a na śledzeniu zamówienia w aplikacji mam informacje, że produkcja w toku w fabryce w Japonii.

Chyba tu wiek nie ma znaczenia , tylko upodobanie kierowcy , lub  potrzeby jego rodziny.
RAV4 2.5 hybrid

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl