Uparłem się na model 2022 więc JBL odpadło na dzien dobry bo tej wersji już nie ma.
Z drugiej strony wybiłem sobie także z głowy nagłośnienie JBL. Jest różnica, ale to nie przepaść. Szkoda kasy.
Comfort + Style to trochę wg. mnie przepaść, a brak przednich czujników parkowania i podgrzewanych siedzeń w takim aucie to jakiś żart.
Jest inny dylemat. Czy Selection czy Adventure.
Wykumałem, że Adventure (6000 zł dopłaty ponad Selection) ma takie opcje jak:
-kamera 360
-system monitorowania martwego pola
-system ostrzegania o ruchu poprzecznym z tyłu pojazdu
-cyfrowe lusterko wsteczne
-lusterka zewnętrzne z funkcją oświetlania przestrzeni wokół pojazdu
-jakieś kombinacje które nie do końca rozumiem z lakierowaniem tylnego spojlera i wykończenia drzwi bagaznika (w Selection jest to inaczej opisane)
Są to kuszące dodatki za niezbyt wielką dopłatę.
Nie podoba mi się za to kolor Urban. Chciał bym royal Grey który jest w cenie.
Ale! Kurcze nie potrafię sobie wyobrazić jak ta wersja będzie dokładnie wyglądać z kolorze Royal Grey i jak wyglądają te matowe felgi. Jakoś do końca nie przekonuje mnie ten wygląd. Poszerzone nadkola, podkreślony terenowy charakter. Zwiększony prześwit.
Szkoda, że nie ma innych zdjęć. Boje się sytuacji, że zamówię to auto a zobaczę szary "czołg"

Do tego z tego co widzę siedzenia są pokryte w całości eko-skórą. Selection fajnie chociaż miała materiałowy środek.
Dziwnie jest decydować się na auto nie wiedząc jak wygląda

Tak na prawdę Selection też będzie miała minimalnie zmieniony przód ale to ze względu na inne światła. Dodatkowo ten czarny dach, słupki itd są nam znane od kilku lat. Wiemy jak to wygląda.
Także takie dylematy.
Od stycznia 2022 wzrost ceny modeli 1000 zł lub 2000 zł.
Co myślicie?
Za chwilę się okaże, że może Executive będzie dla mnie odpowiednia. :P $$$$$$