witam mam dokladnie taki sam problem, Prius plus 2013 przebieg 157 tys. wymienione świece, wyczyszczony uklad dolotowy wraz z EGR . przepustnica itd. (moc i spalanie w super normach komputer nic nie pokazuje), to co koledzy doradzali i jest to samo. Borykam się z problemem od dobrych może 7- miu miesiecy. Testowałem auto w różnych warunkach i wciąż to samo i do jakich wniosków doszedłem? Całkowicie przypadkowo jeżdzac codziennie tą samą drogą zacząłem sprawdzać czy ten problem występuje podczas deszczowej pogody i co? problem w może 90 procentach zanika. Wiem że mam do zrobienia przednie zawieszenie i to napewno bo sie posypało, zdaje sobie sprawę że deszcz nie naprawia problemu ale dało mi to dużo do myślenia do tego mogą dojść jeszcze poduszki silnika i skrzyni. Dodatkowo zauważyłem że problem występuje bardziej jeżeli jadę po drodze bez wzniesień jeżeli auto wjeżdza pod górę przypadłość maleje bądz znika zupełnie tak jakby masa silnika przesuwała sie do tyłu i szarpnięcia, bujnięcia czy jak to nazwać nie występują Czy może ktoś, kto posiadał tego rodzaju problem zauważył coś takiego?