E tam, to nie allegro gdzie ktoś ma 10 razy to samo. Na olx weszła zasada, każda rzecz osobno. Ale to ani nie usprawiedliwia, ani nie tłumaczy co chwila nowego ponawiania tego samego. Jeśli coś ktoś wystawia, sztuk 1, to ogłoszenie wisi, a wysyła kolejnym kolejną sztukę. Przecie to proste jak but i brak zbędnego kreowania tego co już jest. Potencjalni obserwujący, czy ci co jakoś zapisali kierunek ogłoszenia, ciągle go tracą. Sam mam olx i na przykład części od jednego sprzętu wystawiłem jako komplet z uśmieszkiem. Bo wiadomo, że kupują ludzie pojedyncze części, ogłoszenie jedno wisi od dawna, jedynie na foto nowych uaktualniam co zostało. Np. wystawione mam żarówki, dużo sztuk, cena napisana za jedną i możliwość kupienia różnej ilości sztuk. Nie rozumiem takiego postępowania, ludzie są leniwi, a tu co sztuka nowa kreacja tego samego. To dla wielu jest za wiele, skoro można zrobić raz ogłoszenie i sprzedawać wiele sztuk. Brak też wtedy jest możliwości przekazywania innym kierunku do ogłoszenia, bo znika co chwila. Na olx może nic nie być odnotowane jak na allegro, a sprzedawane wiele sztuk. Do tego na olx są czasowe ograniczenia ilości ogłoszeń w danym segmencie. Czyli jeśli jest ograniczenie np. 5 free ogłoszeń w mc, to w ten sposób ktoś sam sobie robi koło du....